Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemá tu prosím někdo zkušenost s odposlechy ? Kam je možné je umístit, aby nebyly vidět ?
Zkuste mrknou na www.spyexpert.cz ... mají velký výběr co se týče odposlechů.
Záleží jestli chcete čistě odposlech, nebo odposlech s kamerou, odposlech s lokalizací polohy, odposlech se stálým provozem ... no je toho opravdu hodně a je potřeba upřesnit, co konkrétně od věci požadujete, pak budu schopna poradit :)
Zkuste Nino mrknou na zařízení od spyexpertu, tam určitě najdete, co potřebujete :)
Děkuju za tip, dívala jsem se na to jejich zařízení, ale mají toho neskutečně moc a popravdě teda nevím, které zvolit.
Zkuste se podívat do kontaktů jestli není možnost se s nimi nějak poradit :)
Brácha mi nakonec poradil tady tenhle tip www.spyexpert.cz/odposlechy-s-kamerou/83-gsm-gprs-lokator-kamera-a-odposlech-foto-video-audio.html a svůj účel splňuje :) takže děkuji za doporučení
Spyexpert můžu jedině doporučit a souhlasit s vaším bratrem. Mají opravdu kvalitní vybavení a člověk se na něj může spolehnout.
Seženu někde rušičku odposlechu?
já jsem ji sehnala, dlouho jsem hledala, ale nakonec našla na www.1obchod.com
Máte někdo zkušenost s tou chůvičkou s kamerou a obrazem s nočním viděním co tam prodávají?
Myslíte tuto https://www.1obchod.com/products/digitalni-baby-monitor-2-4-nocni-videni/ my ji máme doma a funguje báječně i v noci je dobře vidět
Já jsem od nich chlapovi kupovala potápěcí býle s kamerkou a říkal, že je to fakt dělo.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.