Diskuse na téma Darování vajíček

Mám jen takový rychlý dotaz. Ráda bych šla darovat vajíčka. Je to dobrý nápad? Není to nebezpečné? Jakože myslím, zda to nemá vliv na moje budoucí těhotenství? Děkuji

Milena 27.07.2018

Hele, darování nemá pak vliv na moje otěhotnění, že? Jako já vím, že ne, ale ptám se, protože jsem slyšela i jiné názory. Tak ať v tom mám jasno.

Sandra Milena 11.08.2018

hodně žen bere v době plánování miminka a po dobu těhotenství vitamíny, doplnky stravy. Bere je i po porodu v šestineděli

Majka 23.07.2018

Já jsem teda z Brna, ale o IVF Klinice Zlín jsem slyšela samou chválu. Tak právě přemýšlím, že bych si tam udělala výlet a darovala tam.

Ester 27.06.2018

Ahoj, já sama ještě děti nemám a darovat jsem byla už třikrát. Chodím na IVF kliniku Zlín. Tu ti doporučuji! Tam jsou perfektní odborníci. Cítím se tam vždycky dobře, jsou tam na mě moc hodní. Jinak mrkni na jejich web, tam si k tomu darování můžeš najít veškeré info.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

322 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat