Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
My s manželem se o prcka snažíme zatím rok a půl... A občas to je celkem náročné na psychiku...
Holky, po kolika neúspěšných transferech jste začaly s klinikou řešit, jestli se dá při dalším pokusu něco udělat jinak? Máme za sebou dva a pokaždé bylo embryo podle embryologa pěkné, ale vůbec se neuchytilo. Teď nás čeká KET a už se snažím zjistit, na co všechno se mám předem zeptat.
Trusted Painkiller for Instant Relief Pills // WhatsApp: +27656324620 Online, no Imprint. Contact us on WhatsApp: +27656324620. Farmapram for Sale | Fast Overnight Home Delivery, Next-day Delivery.
Zdravím, my jsme se po neúspěchu ptali úplně na všechno, i na to, v čem se embryo při transferu zavádí. Do tý doby mě vůbec nenapadlo, že existují různý druhy transferových médií. Určitě bych se na možnosti zeptala přímo embryologa, protože podle mě má větší smysl řešit, co je vhodný právě pro vaše embrya a vaši situaci, než vybírat něco jen podle zkušeností z diskuzí.
Dobrý večer, ve Zlíně teď mají nově i speciální médium, který se používá při transferu rozmrazeného embrya. Obsahuje látky, který mají embryu vytvořit lepší podmínky a pomoct mu při uchycení v děloze. Já na to narazila teprve nedávno a pokud vás čeká KET, určitě bych se na SAGE 1-STEP GM-CSF na klinice zeptala, jestli by pro vás připadalo v úvahu.
Holky, já bych se taky nebála zeptat na laboratorní metody, protože při prvním IVF jsem měla pocit, že stačí „dobrý embryo a transfer“ a nic dalšího jsem vlastně neřešila. Až později jsem zjistila, kolik různých postupů dnes kolem kultivace a samotného přenosu existuje www.ivf-zlin.cz/asistovana-reprodukce/lecebne-metody Zlín má jednotlivý možnosti docela srozumitelně popsaný, takže bych si to před konzultací prošla a pak se doptala na to, co připadá v úvahu konkrétně u vás.
Za mě je hlavně dobrý nebrat žádnou z těch doplňkových metod jako záruku, že další transfer určitě vyjde. My jsme po předchozích neúspěších chtěli vědět, jestli existuje ještě něco, co lze u dalšího KET udělat jinak, a právě tehdy jsme začali řešit i transferové médium. SAGE s GM-CSF bych si proto napsala mezi otázky na konzultaci a nechala si vysvětlit, jestli je ve vašem případě vhodný.
A můžu se zeptat, co všechno za vyšetření vám v tom Zlíně dělali? Já jsem teď bohužel na jedné klinice léčbu ukončila, protože jsme měli s manželem pocit, že nás tam spíš odbyli a moc se s námi nikdo nezabýval. Tak teď koukám, kam dál a právě Zlín mě docela zaujal. 😊
Teri, za mě právě na té IVF klinice ve Zlíně jsou fakt důkladní. Nešlo jen o nějaký základní vyšetřen, prošli jsme toho docela dost a řešili opravdu oba dva. U mě ultrazvuk, hormony a podle potřeby další vyšetření, u manžela spermiogram a další vyšetření spermií. V případě potřeby tam řeší i genetiku nebo imunologii. Mně se líbilo hlavně to, že se nad tím fakt zamýšleli a nesnažili se to jen rychle odbýt. Vysvětlili nám, co a proč se vyšetřuje, a pak podle výsledků navrhli další postup.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.