Diskuse na téma Kam na rodinný víkend?

Máte tip, kam vyrazit na rodinný výlet na víkend? Podělte se o něj s ostatními :)

Jarmila 08.04.2011

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit eurokemp Běšiny. Leží kousek od Klatov, v nádherné přírodě. Celý areál je udržovaný, dobře členitý, takže si každý může dopřát soukromí nebo naopak zábavu. V areálu jsou krásné, moderní chatky (každá až pro 5 osob, s kuch. koutem, soc. zařízením) nebo místo pro stany, karavany atd. Koupaliště, hřiště atd. Možnost zapůjčení kol a vyjížďky do okolí. Možnost táboráků nebo zapůjčení grilu, pobavení v místní restauraci, kde výborně vaří (a obsluha je úžasná) Pro děti je tam pohádková cesta, která ale určitě zaujme i dospělé. V létě jsou okolní lesy plné hub, borůvek, malin. Pro děti z města je to hotový ráj. V lesích mohou vidět srnky, zajíce nebo na okrajích polí bažanty. Za návštěvu určitě stojí Klatovy. Katakomby, věž a další památky. Pro nás a naše děti jsou Běšiny jasná volba. Vracíme se tam pro jejich neopakovatelné kouzlo, za milými lidmi i kouzelnou přírodou. Krásné jsou v každém ročním období. Na jaře kdy vše pučí, zelená se, po okolí vodí zvěř svá mláďata.... V létě, kdy se dá dovádět v koupališti, hrát nejrůznější hry a večery trávit u ohně.... Na podzim- to příroda, ta mocná čarodějka den za dnem oslňuje paletou barev. V zimě, kdy si slunce hraje s leskem sněhu a člověku je až líto do té čisté nádhery šlápnout. V lese je ticho, jen stopy ve sněhu upozorní na to, že tam nejste sami.

Reňa lomnická 08.04.2011

Keďže som z Liptova,možností na výlet je tu ozaj veľmi veľa. Tento rok neprebehla uzávera Západných Tatier,tak určite by som vás poslala do Žiarskeho sedla..Je to nádherný kút malebného Slovenska..Určite si treba pozrieť symbolický cintorín,ktorý je tu ako memento ľudí,ktorý zahynuli v horách..A po krásnom výlete možno zažiť relax v Aquaparku Tatralandia :-)

susanap 08.04.2011

Dobry den, takze ja so z vych. SR a my sa chystame najprv na nakup do Klcova - nachadza sa tam Herbaton v ktorom sa pestuju okrasne a ovocne rastliny a stromy. Chceli by sme nieco do nasej zahrady. A potom aj deti aby mali nieco z vyletu tak navstivime Spissky hrad a potom sa pojdeme najest pod hradom je salas a je tam aj pre deti taky maly zab. park. Uz len aby pocasie vydrzalo.

Daniela Světlá susanap 10.07.2013

My jedeme na výlet do Ostravy ( rovnou to spojíme s návštěvou babičky ) a navštívíme asi klasicky zoo, nějaké zajímavosti v okolí a my dospělí večer divadlo :) Pokud tam také míříte tak Vám vřele doporučuji hotel http://www.jan-maria.cz/www/cz/hotel/ minule jsme si zapomněli objednat lístky *3*a na recepci za nás vše vyřídili a ještě nám doporučili skvělou kavárnu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat