18. 04. 2011 | Pro šikovné ruce
Naše maminky a babičky byly ženy devatera řemesel. Umíte i vy vyrobit nějaký pěkný výrobek? Krajkovou dečku, sváteční věnec, keramický hrníček... Nebo něco jiného? Pochlubte se ostatním!
Ja si svoju kreativitu vybíjam kreslením, maľovaním na sklo alebo na kamienky. Na sviatky tvorím zaujímavé kvetinové ikebany. So sušených kvietkov vytváram obrázky. Priateľov vždy poteší takýto handmade výrobok. :-D
Veľmi rada vyšívam na krížikovou technikou.Mám už vyšitých veľa obrazov a obrusov, niečo som aj darovala a veľmi sa páčili.To ma teší, že som niekoho mohla obdarovať mojím dielom. :)
Pracujem zo servítkovou technikou :-D Už nemáme v dome ani jeden voľný kvetináčik :-D:-D:-D:-D
Copak to je servítková technika? Máte fotečku?
Vyšila jsem křížkovým stehem obrázek.*1**1*:-D:-D:-P;-)
Ja robím pre rodinku rámiky s mušľami, čo mi vždy prinesú z dovoleniek. Vždy si tam dajú rodinnú fotku z dovolenky a majú dve spomienky na / v jenom rámiku *1*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Následující dny poznáte, že co si neuděláte sami, nebude odvedeno dobře. A i když vám tím rozhodně naroste sebevědomí (což už nějakou dobu potřebujete), neuzavírejte se před svým okolím! Neodmítejte rady kolegů a rodinných příslušníků, nepohrdejte pravidly. Pamatujte, že v roli „neúspěšných“ se můžete ocitnout až příliš snadno. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.