Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Sledovali jste svatbu prince Williama a Kate Middleton? Líbila se vám? A jaká byla vaše svatba? Nebo teprve plánujete? Přidejte i své fotky :)
Zkus zajít do saty-svatebni, mají i webovky. Já jsem je objevila náhodou a půjčovala jsem si šaty u nich.
Problém je, že já nemám postavu, která by byla konfekční. Budu asi potřebovat upravit šaty.
Ahoj, já jsem na tom stejně :( Dlouho jsem hledala salon, kde by mi vyšli vstříc a kde bych se cítila dobře :) Byla jsem v salonu saty-rosulkova.cz a tam jsem se cítila báječně. Se vším mi poradili, našli šaty přímo pro mě :) Doporučuji :)
Já moc doporučuju salón https://www.tyano.cz/ perfektní zážitek s nima, krásně se o mě starali, dali mi spoustu rad, zajímali se, vše bylo perfektní a cítila jsem se díky nim jako princezna :-)
No, jinak k těm šatům :) Já jsem měla třeba problém s tím, jaké prádlo si vezmu pod šaty... Dlouho jsem hledala, protože jsem chtěla prádlo pohodlné, ale zároveň sexy pro manžela na svatební noc. Objevila jsem neskutečné prádlo od https://sheio.cz/. Mají i sety pro nevěsty :) Doporučuji :)
Ahoj, pomalu se pouštíme do příprav svatby a ráda bych vás poprosila o tipy, kde sehnat pěkné a kvalitní svatební vybavení – myslím tím hlavně oznámení, jmenovky, cedulky, případně i dekorace a další drobnosti, které dolaďují celkovou atmosféru. Klidně i něco originálního nebo možnost sladit vše do jednoho stylu. Budu moc ráda za vaše doporučení, co se vám osvědčilo. 💍✨ Děkuju!
Jasně, taky jsme tohle nedávno řešili a hodně nám pomohla svatbomilka. Vybrali jsme tam všechno v jednom stylu – oznámení, jmenovky, dřevěnou truhlu na přání i drobnosti na výzdobu. Všechno bylo krásně sladěné a přišlo rychle, bez zbytečného domlouvání kolem. Mají tam různé materiály i varianty podle stylu svatby, což se fakt hodí, když nechceš nic kombinovat na víc místech. Za mě fajn volba, pokud si to chceš trochu ulehčit a mít to hezky pohromadě. 😊
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.