Diskuse na téma Sport, kterým vládnu

Sportujete? A jaký sport je pro vás ten nej, který umíte nejlépe? A na co byste naopak "nikdy nevlezla" (kolo, brusle, lyže....)? Pochlubte se ostatním :)

Ella 31.03.2023

Ahoj holky, prosím o pomoc, radu a zkušenosti. Začala jsem po delší době zase cvičit. Je to super, cítím se skvěle... Jenže mám problém. Ozvaly se klouby. Myslím, že by bylo vhodné jim dopřát nějakou výživu. Máte prosím s nějakou zkušenosti?

Klára Cachová Ella 06.05.2023

Alavis, za mě topka :-)

Klarkab 20.12.2023

Ahoj, chodíte někdo na bosu a hiit? Nevím, jestli mám začít rovnou takto nebo něčím klidnějším, nejsem zvykla cvičit.

lenuleprusova Klarkab 20.12.2023

Nevím odkud jsi, já z brna chodím do zonka na hiit už nějaký ten pátek :) https://zone4you.cz/salove-lekce/

Klarkab Klarkab 21.12.2023

Jsem kousek od Břeclavi, v Zonku jsem byla s bývalou kolegyní, když jsem ještě pracovala v Brně, hezky se tam cvičilo. Ale byla jsem jen na strojích.

Tana 21.03.2024

Já jsem začala chodit běhat a fakt mě to chytlo. Hodně mě motivují chytré hodinky, které jsem dostala (kdo by sháněl fakt dobré, tak doporučuji Carneo), protože si vždycky všechno měřím a ukládám. Začala jsem pozvolna a teď už v pohodě uběhnu i 10km :) je to krásný pocit svobody a klidu když běžím a vždycky doběhnu domů nabitá energií :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat