Diskuse na téma Můj domov

23. 05. 2011 | Hypotéka

Stavíte, probíhá u vás rekonstrukce? Nebo jste si jen pořídila hezké nové křeslo nebo úžasné nové povlečení nebo pěknou kytku do obývacího pokoje. Pochlubte se ostatním, jak zkrášlujete svůj domov vy!

Tichavka 23.02.2015

Jak jsem už psala, tak ano, nechváli jsme domů dělat schodiště :) Co na firmu říkám? No popravdě jsem první měla docela strach, přeci jen schodiště si neděláte na rok nebo na dva, ale moje obavy byly opravdu jen zbytečné :) Schodiště máme doma a jsme s ním velice spokojeni :) A opravdu nemůžu vůbec nic vytknout, jediný nedostat je, že k těm schodům nedali ještě hospodyňku, která by je umývala :D :D

Gabuška 09.03.2015

Takže doporučuješ Tichavko pobočku v Brně jo? Tu prodlouženou záruku jsem nemohla vůbec najít. Jaký typ schodiště jste nakonec vybrali? Taky máme děti a proto chceme vybírat hlavně takové, které bude bezpečné nebo spíše, aby co nejméně klouzalo. U nás ve fabrice, také spolupracovatli s touto firmou, ale tam se jednalo o venkovní schodiště a to se nás doma netýká.

Giovanni08 18.03.2015

Teď jsi mě docecla pobavila Tichavko :D Jak se tady ptá Gabuška na ten typ schodiště, tak by mě to také zajímalo. Nám se docela líbí tyto http://www.empate.cz/schody-a-schodiste/paterove-schody/, ale právě také chceme nejdříve zajít na tu pobočku a uvidíme co nám tam řeknou plus taky se asi podíváme ještě po někom jiném, aby jsme to alespoň trošku porovnali, ale asi zůstaneme u toho Empate :)

Tichavka Giovanni08 23.03.2015

Ahojte holky, my teda máme doma Jeklové schody, něco podobného jako jsou tyto - http://www.empate.cz/schody/jeklove-schody/jeklove-schody-2/. Souhlasím s tím, ať se podíváš i po jiných dodavatelích a uvidíš sama, který se ti bude více zamlouvat :) Gabuško opravdu si myslím, že pobočka v Brně je super, opravdu milý personál :) A přesně tak, bezpečnost pro ty naše malé caparty je velice důležitá! :)

Eiska 23.03.2015

Zdravíčko, My jsme rekonstrukci vzali tak, že jsme udělali hromadně koupelnu a kuchyň, šlo to od jednoho výrobce a bylo to raz dva hotové ;) ;) Jinak jednou za čas koupím nějakou drobnost, která trošku doplní nebo pozmění design a víc neřeším ;) ;)

Fantaska 24.03.2015

Poslední rekonstrukce se týkala obýváku, který jsme si nechali udělat od nabytek-max.cz a malování chodby, vlastnoruční :D Jen teda ozdobnou tapetu jsem si nechala nalepit, představa, že bych si to lepila já, tak z ní udělám asi mořskou hladinu :D

Niccol 26.03.2015

ahoj, chci se poradi, máte některá zkušenost s bezpečnostní fólií do oken? Ráda bych zabezpečila francouzské okno, mám maléh prcka a docela divoká, háže věcmi a tak bych nerada aby ho vysklila... :)

Kajolla 28.03.2015

Ráda se zde podělím se svou zkušeností s firmou Adlo.cz. Nechávali jsme si u nich dělat bezpečnostní dveře, jak do interiéru, tak i venkovní. Při vybírání vyhrál jejich design a možnost mít i prosklenné a samozřejmě cena. Na pobočce velice ochotný a informovaný personál. Dělají i bezpečnostní fólie, tak se zkuste informovat u nich, myslím, že by vám poradili :-)

Niccol Kajolla 29.03.2015

Děkuji za typ, dívala jsem se, že dělají i zámky na okna a jiné zabezpečovací mechanismy oken. docela zajímavé. I dveře se mi líbili, jaké jste pořídila vy??

Ladislava 29.03.2015

Dobry den, muzu se zeptat jaky tip dveri jste si nechala delat my ted koupili rodinny domecek a zvazujeme vymenu dveri. A take by me zajimalo zda meni dvere i s rameme nebo je osazuji do stareho ramu. A jak jste byla spokojena s montazi ? Mame jiz vymalovano a nerada bych malovala z novu. dekuji za radu a odpoved.

Kajolla Ladislava 29.03.2015

pořídili jsme tyto http://www.adlo.cz/cz/bezpecnostni-dvere-cenik-dveri/tejen-m4... co se týká montáže, záleží jaké dveře vyberete, některé je možné montovat do původní zárubně, jiné je nutné montovat do těch jejich... S montáží spokojenost, nebyl problém, servis profesionálí :)

Ladislava 30.03.2015

Kajolla: ty co jate vybrala vypadaji moc hezky. Jak dlouho jste asi cekala na zhotoveni ?? *1*

Kajolla Ladislava 30.03.2015

Myslím, že dodání je individuální dle typu dveří, které vyberete :)

Ladislava 31.03.2015

mám ještě jednu otázku, jak je to se zárukou, poskytují nějakou? :)

Kajolla Ladislava 31.03.2015

na dveře je záruka 2 roky + poskytují záruku na ten uzamykací mechnismus. To je dle dveří, na ty co máme je záruka snad až 9 let.

Ladislava Kajolla 22.04.2015

Tak to je docela dobré. Na vaši radu, či zušenost jsem dala a na firmu Adlo se obrátila :)

Kajolla Ladislava 23.04.2015

Ráda jsem pomohla :)

Linda 17.09.2015

Když pochlubit tak jáá se pochlubím:D koupili jsme nádherný domek na venkově díky realitce coloseum která nám velmi pomohla jak při hypotéce tak při koupi domu.Jedná se o novostavbu, tři pokoje, kuchyně,předsíň, obrovská spíže a sklep ze kterého bude časem vinný sklípek protože velký je na to dost. plus menší zahrádka. Je to přesně domek mých snů. Od malička jsem bydlela s rodiči ve dvoupokojovém bytě, kde jsem měla pokoj se dvěma mladšími sourozenci.Vždycky jsem si přála dům a teď jsem si to splnila.Pokoj sice sdílím se svým mužem, takže sama pro sebe pokoj nemám :D ale i tak je to nádhera :)

Renča Linda 21.09.2015

Dobrý den lindo. takže jste byli s touto realitkou spokojeni? Rozhodujeme se přes kterou realitní kancelář koupit domek a tak sháníme nějakou osvědčenou kde je dobré jednání

Linda Renča 23.09.2015

Dobrý den, spokojenost byla maximální. Výborná domluva a dobré ceny, určitě doporučuju. Všema deseti:)

Linda Renča 25.09.2015

jojo moc spokojení :) Kdyby jste měli zájem tak tady jsou i stránky http://www.coloseumreality.cz/

Jarka Linda 16.10.2015

Také velmi doporučuji realitku Coloseum. Pomohli nám jak s hypotékou tak s koupí domu, velmi příjemě se snimi jednalo, mohu jen doporučit!!!:)

Romana 25.09.2015

Chci se zeptat jestli si někdo půjčoval něco u této firmy http://www.vataonline.cz/ ?????

Beáta Romana 10.10.2015

U vataonline jsem si brala půjčku před necelým půl rokem, byla tenkrát velmi výhodná pokud jsou pořád stejné podmínky tak doporučuji. Jen nevím, co přesně by jste chtěla nebo potřebovala vědět??? :)

Romana Beáta 13.10.2015

Zajímá mě za jak dlouho jste měla peníze na účtu a jak dlouho trvalo schválení žádosti? A také jestli nebyl někde nějaký háček a opravdu bylo vše tak jak jste se na tom domluvili? A věděla jste dopředu kolik zaplatíte celkem?

Beáta Romana 23.10.2015

Kolik zaplatím celkem jsem věděla dopředu:) Vy se musíte zaregistrovat na www.vataonline.cz, potom po vás budou chtít registrační korunu, když bude třeba tak kopie op, po zaslání je registrace dokončena a dojde vám sms s tím že se můžete přihlásit do účtu a podat žádost o půjčku. Ta se vyřídí max. do 15 minut a hned potom vám přijdou peníze na účet takže tak:)

Romana Beáta 25.10.2015

Vyčerpávající odpověď :D děkuji vám. Na vataonline jsem našla spoustu dobrých referencí a jak to tu popisujete tak to zní zajímavě.

Beáta Romana 15.11.2015

Jasně, není za co. Ono je spousta nebankovních společností a dost jsem se v tom kdysi vrtala a tahle mi přišla opravdu tak nějak ze všech nejvýhodnější, a i po osobní zkušenosti spokojenost, takže ráda pomůžu :)

manda 27.10.2015

Připojila bych se s dovolením k diskuzi. Chceme kupovat domek kousek za brnem a našli sme si real. Coloseum, má sní někdo osobně zkušenost s prodejem nebo koupí?

Ilona manda 09.11.2015

zdravíčko .. S touto rk zkušenost máme s manželem, na starost nás měla makléřka paní Hájková a za tu obrovská spokojenost, takže můžu tuto rk jen doporučit :))

monika 20.11.2015

Ráda bych se zeptala k půjčce u vataonline. Jak je to s předčasným splacením, neplatí se za to nějaké poplatky navíc potom?

Beáta monika 24.11.2015

za to žádné poplatky navíc. Pokud si vezmete online půjčku a splatíte předčasně tak tam ušetříte úrok za ty nevyčerpané dny. Ale když se zeptáte přímo jich tak vám vše ochotně vysvětlí, jako mě :)

Nelka 25.11.2015

Ráda bych se zeptala na zkušenosti s krátkodobými půjčkami? Téma je sice můj domov, přesto se tu hovoří i o takových věcech tak jsem se rozhodla že se zapojím. Našla jsem spoustu výborných recenzí na pujcky1uvery.cz tak bych ráda znala vaše zkušenosti konkrétně s touhle společností?? děkuji

Jandlová Nelka 09.12.2015

S půjčkou přes tuto firmu zkušenosti mám, půjčovala jsem si tu párkrát penízky když jsem už nevěděla z které do které a moc mi to pomohllo. Zažádat si můžete zdarma přímo přes online formulář přes internet.Ozvou se vám sami a na všem se domluvíte.

Nelka Jandlová 20.12.2015

Jak dlouho celkem trvalo vyřízení půjčky ? Mám na mysli dobu od podání žádosti až po vyplacení peněz na účet.. potřebovala bych to co nejrychleji... děkuji

Jandlová Nelka 26.12.2015

Půjčka byla schválená nanejvýš do dvaceti minut, a potom už to jde raz dva a peníze jsou během chvilky na účtě :)

Nelka Jandlová 28.12.2015

A za posouzení žádosti jste něco platila?

smékalka 28.12.2015

Jakou nebankovní společnost nejlépe zvolit jestliže mám záznam v registru? zaujalo mne vataonline, ale nejsem si jistá jestli mám u nich šanci na půjčku :(

věrka smékalka 25.02.2016

Normálně bych si požádala přes stránky o půjčku,v podmínkách není že by měl být záznam v registru problém a za zkoušku nikdo nic nedá.Já mám snimi výbornou zkušenost a dá se snima dobře komunikovat

Tom 25.05.2016

Prodával/kupoval jste někdo dům nebo byt přes tuto realitku http://www.coloseumreality.cz/ ? Jak jste byli spokojení? Rozhodujeme se s manželkou kterou vybrat

Vanesa 13.06.2016

Taky by sme si rádi nechali postavit rodinný domek. pořád přemýšlme ale podle čeho si vybrat firmu. Máte někdo zkušenosti jak to celé probíhá?

Petra Vanesa 14.06.2016

Ahoj a odkud ste? Pokud jste z moravskoslezkého kraje tak máte vyhráno, známí si loni nechavli stavět domek jednou firmou a byli moc spokojeni, schválili si to. Shválně se zeptám jak se jmenovala.

Vanesa Petra 15.06.2016

To by mě moc zajímalo a mohla by ste mi rovnou ají na ně poslat odkaz, nebo nějaký kontakt?

Petra Vanesa 23.06.2016

Jmenovali se Abakon. Na ten kontakt se tedy ještě zeptám. když tak to zkuste přes google

Petra 24.06.2016

My jsme si vybrali nový dům až po 2 letech hledání. Bylo to naštěstí bez realitky, tak jsme ušetřili. Teď ho vybavujeme bytovými doplňky a když se tak na to dívám, moc pěkné věci mají na Design Outletu. Rozhodla jsem se pro lustry a nábytek do ložnice. Teď jen, jak s dopravou?

Božena Petra 26.06.2016

I dopravu zařídí spolehlivě. Mám kladnou zkušenost! Brali jsme celou ložnici a přivezli to bez potíží!

Vanessa 01.07.2016

Zdravím, hledám slečnu petru co psala o firě abakon. Hledala jsem ji na netu, je tohle ona? www.abakon.cz

Petra Vanessa 02.07.2016

Ahoj jo jo je to ona, Dobře jsi to našla.

Petra Petra 30.07.2016

Ahoj divala jsem se že máte zkušenosti s Abakonem, uvažujeme že taé využijeme jejich služeb. jaká je komunikace s firmou?

Peťa Petra 31.07.2016

Výborná, byli jsme moc spokojenní, celá realizace porjektu byla s námi projednávaná.

Petra Peťa 03.08.2016

A jak to celé probíhalo s Abakonem??

Anna Petra 09.08.2016

My mame s abakonem take postaveny domecek, dobre to bylo hlavne v tom ze opravdu za 3 mesice jsme jiz mohli zacit bydlet v novem. :) navic skvela domluva a komunikace


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat