Diskuse na téma Můj domov

23. 05. 2011 | Hypotéka

Stavíte, probíhá u vás rekonstrukce? Nebo jste si jen pořídila hezké nové křeslo nebo úžasné nové povlečení nebo pěknou kytku do obývacího pokoje. Pochlubte se ostatním, jak zkrášlujete svůj domov vy!

Sabča 19.05.2014

Ahojte, hledám firmu, která by nám uměla udělat atypické vestavěné skříně, máme podkrovní byt a rádi bychom využili lépe prostor. No koho se obrátit? A ještě bych vás prosila rady a zda je vůbec dobrý nápad si svépomocně zrekonstruovat dřevěné parkety. dík :)

Anetka88 23.04.2014

Simona: kuchyně a podlahy ti udělá najednou například firma amonit.cz. JiřinaJ: podle toho v jakém městě hledáš, firem, které dělají komplet celé byty je mnoho, ozvi se do více, na netu jejich najdeš množství a nech si udělat cenu, i to pomůže při rozhodování.

Simona Anetka88 25.04.2014

děkuji za tip, doufám, že mají přijatelné ceny, nerada bych to nechávala dělat u různých firmách, to by byl nekonečný příběh, s jednou může být problém dohodnout se, ne to se dvěma. Jakou kuchyni máte vy? My se neumíme rozhodnout zda chceme s ostrůvkem nebo do L-ka

JiřinaJ 18.04.2014

Ahoj ahoj, chceme zrekonstruovat byt, lépe řečeno předělat z dvoupokojového na troj. Určitě to chci nechat na firmu, sami si netroufáme. Takže se ptám na koho se obrátit? Která firma je spolehlivá a nemá přehnaně vysoké ceny? Jak dlouho si myslíte, že by to mohlo trvat celé předělat?

Simona 18.04.2014

červenou a lesklou má i kolega, opravdu vypadá krásně, ale mně by vadilo že je na tom vidět každý otisk. Neměla bych nervy to stále čistit. Přemýšlíme také nad novou kuchyní, chtěla bych matnou jako mám teď a také nové podlahy. Udělá nám to nějaká firma spolu?

radulena 25.03.2014

Před Vánocema to je dobrovolná sebevražda doslova. *4* u Nás to bylo šílené i mimo Vánoce, dceru jsme raději dali k babičce - prázdniny, ale hromada práce tam a zase tam, do toho nám v bytě dělali nové dveře. Kuchyň máme v červeném lesku, hodně lidí mi červenou rozmlouvalo, ale je božská, snažila jsem se aby ji tam aspoň nebylo hodně a líbí se to i manželovi *1*

Bony 24.03.2014

U nás probíhala rekonstrukce před Vánocema - už nikdy více před Vánocema něco takového dělat nebudu XD dělala se nám kuchyň, teď už dolaďujeme zbytek, ještě jsme si nevyrali teda barvu do jeké to celé doladíme. Uvažujeme, že na volnu zeď dáme nějakou malbu nebo tapetu, ale vybrat něco je těžký :-/

moja 26.02.2014

Tak stránky rekonstrukce-praha.com, dělají snad věchno i rekonstrukci oken

ela 18.02.2014

Potřebovala bych nějaké reference na pražské firmy, které se zabývají staveb.pracemi...vystavění byt.jádra, vodo, elektro...čím víc,tím líp, děkuju

linda 30.09.2013

Jo fakt 3 dny, máme dané obklady abitiby, takže se nelepí každá kachlička zvlášt, tudíž to jde rychleji

gabi 22.08.2013

Jojo rekonstrukce jsou někdy obtížné, zvlášt když jste na to sama.Mě čeká komplet rekonstrukce koupelny, děsím se toho jako čert kříže ;*(

linda gabi 27.08.2013

Jo holka máš si to umět zařídit, sestra mi doporučila firmu bytexpert a za 3 dny bylo hotovo i s úklidem ;)

belusa linda 29.09.2013

3 dny? to se mi nějak nezdá, nám trvala koupelna 10 dní a to jsme makali od rána do noci

Marťa 15.09.2012

Ahoj no nevím jestli domov zrovna zkrášlujeme, protože jsou všude omlacéné cihly, ale předěláváme obývací pokoj s kuchyňí. Bouráme celou zeď a budeme dělat otevřený prostor s pultíkem,těším se na výsledek už aby to bylo.

Romana 28.06.2012

Dobrý den, v televici jsem viděla nedávno reporáž na nějaké poptávkové systémy. Funguje to prej tak, že si napíšete co chcete a oni vám poradí. Říkali, že jich existuje hodně..:) http://www.aaapoptavka.cz/poptavky/22-sklo.html

hvezdicka 09.02.2012

zdravím, prosím vás holky nemůžete mi některá poradit? Máme panelákový byt a chceme předělávat kuchyň a já místo obkladů sháním takové to sklo, do kterého si vybereš motiv. Nevíte někdo kde to sehnat? Budu ráda za jákekoli tipy. děkuju

elien hvezdicka 10.02.2012

já bych tenhle typ skla ráda použila jako oddělující stěnu mezi kuchyň a jídelní stůl. Abych vytvořila větší soukromí při jídle. Mám nápad i na vlastní motiv, který by se mi v bytě opakoval. Viděla jsem to v časopise o bydlení a nabízí to j.a.p. Přerov jako novinku.

Dneska to bude možná trochu neobjektivní, ale naše srdce si získal manžel Vlasticzky, který jí udělal sám na míru kuchyni :) Smekáme a posíláme výherní balíček :)

Barunka 24.05.2011

Vlasticzka: A přítel se výrobou kuchyní živí? Že bys přihrála :)) Ta barva a design se mu neskutečně povedly!

Vlasticzka Barunka 24.05.2011

Barunka: jj živí, ale nejen kuchyněmi :) Dělají všecko co má co společného se dřevem/laminem :) Barva je myslím švestka/vanilka :-) Jsem s ní opravdu spokojená..

renettka13 24.05.2011

tak skúsim foto ešte raz :-)

Barunka 24.05.2011

Vlasticzko, ta kuchyně je úúúúúúúúžasnáááááá!!! Jak se ti vaří a peče v těch troubách které máš ve sloupci? Je to lepší než pod sporákem?

Vlasticzka Barunka 24.05.2011

Barunka: Díky moc, trouba je super, hlavně proto, že se nemusím ohýbat někam dolů a hned vidím, co se v troubě děje :)) Teď už se to tak na nových kuchyních dělá standardně... určitě je to lepší, než někde dole pod sporákem. Mikrovlnku moc nepoužíváme, max. na popcorn nebo rozmrazování masa, ale celkově si kuchyň nemůžu vynachválit..

Barunka 24.05.2011

taky posilam : ) je to zatim jen inspirace pro novou chystanou koupelnu

renettka13 24.05.2011

tak ešte raz..moja miska :-)

renettka13 24.05.2011

Tak táto miska krášli moju novú kuchyňu..vyrábala ju kamarátka mojej dcéry .Má len 12 rokov a je to vyrobené celé z papiere. Takzvané 3 D origami..Veľmi sa mi to páči..tak posúďte :-)

renettka13 renettka13 24.05.2011

ako pozerám fotka sa mi neuložila :-(


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat