Diskuse na téma Můj domov

23. 05. 2011 | Hypotéka

Stavíte, probíhá u vás rekonstrukce? Nebo jste si jen pořídila hezké nové křeslo nebo úžasné nové povlečení nebo pěknou kytku do obývacího pokoje. Pochlubte se ostatním, jak zkrášlujete svůj domov vy!

Katarina Hugyarova 23.05.2011

Ja som si vcera kupila novy trendy fialovy obrus na okruhly stol. Bola to fakt fuska. ;-)

Jozka 23.05.2011

Dobry den. My sme minuly tyzden domenili posledne 2 okna na byte. Naraz sa vsetko nedalo. No a k novym oknam aj nove zaclony a nova orchidea na okno :-)

Renča 23.05.2011

do rekonstrukce se teprv chystáme, ale asi to bude stát fakt za to .. máme plány, všechno naplánovaný, tak snad to vyjde tak jak chceme a bude se nám pak krásně bydlet. Teď jsme si koupili novou postel a ještě čekám na objednané nové povlečení-zelenkavý, tak už se těším, až to bude všechn Ok

Katko, tak pošlete fotku :) Ať víme, jak vašemu bytečku nový fialový ubrus sluší :)

Miroslava Slovikova 23.05.2011

my sme minuly rok dokoncili stavbu domceka, tak tento rok budeme okraslovat jeho okolie, zatial sme porobili chodniky okolo a pred domom a na este caka zatravnovanie a robenie skalky, ale na to sa uz velmi tesim, mam rada kvieky:-)

Petr P. 23.05.2011

Můj sen je jednou mít malý domeček se zahrádkou. Bydlím v Praze, v malém bytě (garsonce) s rodiči. Mám tu velmi málo prostoru a tak hodně času trávím u babiček a dědečků, kde mám více místa. Byteček je sice útulný, ale nedá se v něm nic dělat. Pozvat si kamarády je někdy nad lidský výkon. To nesmí být nikdo doma, aby jsme se nepletli pod nohama. No co, snad se mi můj malý sen jednou splní a budu mít svoje království, které si vyzdobím čím budu chtít.

bubadlo 23.05.2011

Byvam s manželom a dvomi detmi v 3 i.byte. Stale castejsie vsak rozmyslame, ze by sme si obstarali nejaky maly domcurik :) Brat akurat finisuje s novym domom, tak ma to celkom nastartovalo. Navyse mamina si preraba komplet kuchynu, uz len cakaju na vyrobenie dielov na mieru, tak za 2 tyzdne sa mozu vytesovat a ja s nimi, nakolko tam travime dost vela casu hlavne cez vikendy. Nas bytik caka tiez preventivka, musime omalovat obyvacku a spalnu samozrejme s vodeumyvatelnymi farbami. Kupit som si akurat tak dnes stihla nove kvetinky do koflika na balkone :) Jaáj, a rozkvitla mi nádherná orchidea. ;-)

slunéčko 23.05.2011

Ahoj všichni při pondělku.Stále se něco děje,něco staví a dokupuje.Adélka chtěla taky stavět a světe div se,má svůj dům.Teď je uschovaný doma v domě,protože venku se staví bazén.Je to dost náročné,chlapi makají a Adélka se nemůže dočkat,až do bazénu skočí.<3<3<3

slunéčko 23.05.2011

Tak ten bazének se asi stydí...nechce se ukázat>:(

katuskapd 23.05.2011

Tak az teraz som si precitala reakciu od pani redaktorky :) a pridavam teda fotky obrusku, len skoda ze uz ta farba nie je tak pekne vidiet lebo je sero :( ale tak snaha sa ceni no nie??? :)))) Katarína H.

slunéčko 23.05.2011

Poslední pokus..omlouvám se.;-)

Slunéčko, to už je fotečka z bazénu letoška? Móóóóc zavídím :) Jestli budou letos v červenci parna jako prorokují, tak bych tam byla od rána do večera *4**4**4**4*

ema 23.05.2011

Katus, je nadherny ten fialovy obraz s motivy. k tomu ta jarni vyzdoba MOC CHVALIM!

ema 23.05.2011

Jaj, malovani.... koukam že nejsem sama, koho to letos asi čeká... už je to skoro 5 let od posledního malovani a jsou mista kam uz se radsi ani nekoukam, abych nechytla nerva

Vlasticzka 24.05.2011

My skoro pořád něco bouráme, stavíme a rekonstruujeme :) Je to hrůza, ale alespoň budeme mít domeček předělaný k obrazu svému.. v zimě to byla nová okna (né že by ta stará okna byla škaredá, ale táhlo nimi trochu), teď před měsícem to byly nové dveře, které zajíždí do zdi (kvůli úspoře místa). To jsme měli na podlaze půl metru prachu s kouskama cihel... do teď uklízím ten nepořádek, na jednou se toho prostě zbavit nejde a hned co se to trochu uklidí, přijde přítel s novým nápadem :( Také jsme nedávno malovali a tapetovali :) a kuchyň jsem dostala na Vánoce novou (přítel je truhář, tekže všechno super - na míru)... Kuchyň máme komplet hotovou, v obýváku nám chybí jen sedačka, ta snad přijde za měsíc, už ji máme objednanou a snad jednou bude i nová televize a domácí kino.. :-) a ložnice bude nová za rok, teď máme starožitnou, ale opravdu starožitnou :-) Kdo si počká, ten se dočká... Přidávám pár fotek :) zvlášť na tu jedovatou zelenou v obýváku jsem pyšná :)) To jsme malovali 5x než to bylo bez fleků :D :D Jinak malou radost si dělám skoro každý měsíc, alespoň kytičkou za okno :))

renettka13 24.05.2011

Tak táto miska krášli moju novú kuchyňu..vyrábala ju kamarátka mojej dcéry .Má len 12 rokov a je to vyrobené celé z papiere. Takzvané 3 D origami..Veľmi sa mi to páči..tak posúďte :-)

renettka13 renettka13 24.05.2011

ako pozerám fotka sa mi neuložila :-(

renettka13 24.05.2011

tak ešte raz..moja miska :-)

Barunka 24.05.2011

taky posilam : ) je to zatim jen inspirace pro novou chystanou koupelnu

Barunka 24.05.2011

Vlasticzko, ta kuchyně je úúúúúúúúžasnáááááá!!! Jak se ti vaří a peče v těch troubách které máš ve sloupci? Je to lepší než pod sporákem?

Vlasticzka Barunka 24.05.2011

Barunka: Díky moc, trouba je super, hlavně proto, že se nemusím ohýbat někam dolů a hned vidím, co se v troubě děje :)) Teď už se to tak na nových kuchyních dělá standardně... určitě je to lepší, než někde dole pod sporákem. Mikrovlnku moc nepoužíváme, max. na popcorn nebo rozmrazování masa, ale celkově si kuchyň nemůžu vynachválit..

renettka13 24.05.2011

tak skúsim foto ešte raz :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat