Diskuse na téma Na prevenci

Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.

Monika 17.10.2015

Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s nějakým běžně dostupným lékem na kašel nebo bolest v krku? Myslím tím takový, který opravdu zabírá. :)) Co by se dal nechat v lékarničce doma pro naléhavé potřeby? Díky. :)

Martina Monika 22.10.2015

Ahoj Moniko, mě se domů osvědčilo kupovat Tantum Verde. Dětem vyhovuje, protože i chuť je dobrá. Můžeš si vybrat z více příchutí - to vidím jaké velké plus.

damsel01 Martina 27.10.2015

Ahoj holky můžete se nechat inspirovat třeba tady http://diskuse.doktorka.cz/prirodni-zbrane-proti-chripce , máte některá zkušenosti?*1*

Monika Martina 27.10.2015

Děkuji za rady. Koukala jsem, že mají více možností. Který jsi zkoušela ty? :)

Martina Monika 28.10.2015

Kupovala jsem tady tyto http://www.bolimevkrku.cz/cz/pastilky-tantum-verde-mint-a-tantum-verde-lemon/ a pro děti jsem vzala ten pomeranč a med. :)

Adéla Martina 29.10.2015

Domů kupujeme taky ty pastylky. Berem s příchutí citrónu.

Anetka88 24.09.2014

opět jsem po delší době zavítala na stránky doktora Němce http://iridologie.webnode.cz/ a mile mě překvapila zpráva "Už je to více než 3 roky, co jsme zahájili samostatnou činnost ..... Důležitá je nezapomínat, že existujeme i díky Vaší přizni a Vašemu zájmu, za které Vám tímto děkujeme. "

Hanka4 16.09.2014

to jsem velmi potěšila, vůbec nevidím důvod a smysl objednávání na delší dobu, osobně mám velký problém vědět co případně kde budu o měsíc dva. Také se mi nelíbí u některých doktorů jak mají plno na půl roku dopředu ale když zaplatíš tak najednou místo najdou ..... ach

Hanka4 13.08.2014

to jsem ráda, že máte dobré zkušenosti s tímto vyšetřením i s panem doktorem a že se vám podařilo vyřešit vaše zdravotní problémy. Zkusím ho kontaktovat a objednat se, jen doufám, že to nebude trvat více než měsíc, protože si neumím tak předem naplánovat čas.

jeane Hanka4 23.08.2014

přesně toho se bát nemusíš, cituji z jeho stránky iridologie.webnode.cz/ "S ohledem na zkušenosti s objednáváním na více než 1 měsíc dopředu se držíme zásady, že na delší dobu (pokud to není opravdu nezbytné) neobjednáváme ..... objednali za další 2-3 měsíce, rázem je z toho vyšetření za půl roku ... To tedy opravdu nechceme "

jeane 20.07.2014

na iridologii jsem byla, máme v rodině cukrovku, a když jsem se dozvěděla, že pomocí tohoto vyšetření se dá zjistit předpoklad výskytu, neváhala jsem. Byla jsem ve Vyškově u doktara Němce. Kontakt a bližší informace najdeš na http://iridologie.webnode.cz/kontakt/, za mě super.

Pepa 08.07.2014

měl jsem delší dobu jisté problémy, doktor nevěděl přijít na to co mi je, zkoušeli jsme různé léky, ale nezabíralo. Sestra mě objednala do Vyškova k Němci na zmiňovanou Iridologii. Nevěřil jsem tomu ale přišli jsme na problém a po měsíci se cítím opět skvělé.

anonym 25.06.2014

z mého úhlu pohledu bych si vybrala doktora, protože má licenci, léčitel, hmmm nevím nevím, různé bylinky, obřady, přijdou mi jako šamani. Asi bych jim nevěřila, pro mě jsou na tom jako věštkyně .. Ve Vyškově je doktor, který se tím zabývá, Lucie zde dala jeho stránky tak zkus např.. jeho

anonym 25.06.2014

z mého úhlu pohledu bych si vybrala doktora, protože má licenci, léčitel, hmmm nevím nevím, různé bylinky, obřady, přijdou mi jako šamani. Asi bych jim nevěřila, pro mě jsou na tom jako věštkyně .. Ve Vyškově je doktor, který se tím zabývá, Lucie zde dala jeho stránky tak zkus např.. jeho

Hanka4 24.06.2014

baby je nějaký rozdíl jít na iridologii k léčiteli a očnímu doktorovi? Sama jsem na tomto vyšetření nebyla, ale když jsem si podívala na netu o co vlastně jde, tak mě to zaujalo. Je někdo v Brně, kdo toto vyšetření provádí? Platí se za to? Pojišťovna to asi neproplácí, nebo?

Lucie 20.06.2014

co všechno se dá pomocí vyšetření zjistit najdeš například http://iridologie.webnode.cz/iridologie/. Na stránce najdeš i kontakt na pana doktora, tak možná bych zvolila variantu zavolat nebo napsat e-mail a informovat se přímo. Říci, zda to jde nebo ne ti nevím.

KLára 12.06.2014

Ahojte, prosím vás, vy co máte zkušenosti s iridologiou, nevíte mi říct zda se dá předvídat nebo zjistit pomocí tohoto vyšetření i psoriáza / lupénka? Babička ji má i teta, máma vlastně také ale ta už ne v takovém množství, tak bych ráda věděla jestli to čeká i mě nebo sestru. děkuji

Míša9 25.05.2014

Doktora Němce navštěvuji již dlouhá léta, mám problémy s očima a potřebuji kvalitní péči. On mi ji poskytuje, jsem s ním velmi spokojená, je to opravdu odborník, velmi příjemný člověk. Jak pacientovi se mi dostatečně věnuje, podrobně zjišťuje jak se můj problém vyvíjí.

Anetka88 22.05.2014

dobře vědět, přírodní jsou podle mě nejlepší, hlavně necpal do dětí zbytečně léky a antibiotika ... Iridologie, je vlastně vyšetření přes oko, tedy hledají se změny v duhovce a podobně, více informací naleznete na http://iridologie.webnode.cz / Iridologie /, abych to tu nepoplietla. Velký odborník je na to dr. Němec ve Vyškově

Tereza 11.05.2014

Ten název mi bohužel nic neříká, takže neporadím....jinak nám doma nesmí chybět sirup Stopbacil, ten název se fakt dobře pamatuje, ale přesně takhle zabírá, je přírodní, má spoustu účinných bylinek a dětem ho nasadím vždycky hned, když se o ně nějaký ten bacil pokouší, do tří dnů jsou většinou úplně v pohodě, nemusím je odhlašovat ani ze školky :-)

janulka+2 11.05.2014

to je dobré, dnes jsou některé děti dost často nemocné, ve školách a školkách se to rychle šíří .... u nás "fičí" marťánci. O iridologii se přiznám slyším poprvé. Můžete mi někdo napsat jak probíhá vyšetření?

Kamila 04.05.2014

Na posílení imunity a tím pádem prevenci před různýma nemocema i nachlazením bereme Echinaceové kapky Imunit, chuťově to sice není žádná limča, ale když přidám do trochy čaje, bez problémů mi to vypijou i moji dva školáci, obsahují extrakt přímo z kořene té echinacey a důležité pro mě je, že nemoci se nás nechytají

Anetka88 24.04.2014

Ahojte, také se snaží různými bylinkami a čaji, ovocem a podobně o podporu imunity abychom předešli chorobám. Iridologie, kterou zde zmiňujete jsem podstoupila i já, v rodině máme všemožné choroby a vždy mě zajímalo jestli něco z toho čeká i mě, jestli jsem nebo nejsem "nosič".

Leja 24.03.2014

slyšela jsem o tom z každé strany a hodně jsem toho našla i na netu, je to jeden z velmi dobrých způsobů prevence. Osobně jsem ještě nebyla ale už jsem se objednala, tak jsem zvědavá co všechno se dozvím.

Marus 25.11.2013

Zdravím, jj, Hlívu také znám, ta je dobrá. Také jsem vyzkoušela různé potravinové doplňky jako brusinky, B-complex, různé oleje.. jako zde: www.vitaminyamineraly.cz/potravinove-doplnky/

VerčaS Marus 10.03.2014

já jsem v rámci prevence zašla na iridologické vyšetření, hodně jsem o něm četla. Odborník ví přes očí zjistit pravděpodobnost vzniku onemocnění, kterým se dá ještě před jejich vypuknitím předejít. Určitě doporučuji :)

Eva VerčaS 19.03.2014

usuzuji že vyšetření dopadlo dobře :) já jsem také na tom byla, protože máme v rodině cukrovkáře, tak pro jistotu. Navštívila jsem pana doktora ve Vyškově, http://iridologie.webnode.cz/iridologie/. Jinak na prevenci před chřipkou a pod. užívám hlívu a prášek z ovoce Camu Camu, to má velké množství vitamínu c kromě jiných vitamínů a minerálů.

VerčaS Eva 23.03.2014

jo jo dopadlo, cítila jsem se v poslední době vyčerpaně a byla jsem stále unavená, tak jsem si řekla proč ne :) a jsem ráda že jsem na to šla. Cukrovka je řádně svinstvo. Prášek z camu? O tom jsem ještě neslyšela. To je citrus nebo co?

Eva VerčaS 12.04.2014

Plody camu camu mají červenou nebe fialovou barvu se světlými dužninou, jsou kyselé, se svěží citronovou vůní. Máš pravdu, cukrovka není nic příjemné, a přes Iridologii je až 95% úspěchu přesného určení, což je skvělé číslo.

Martina 25.11.2013

Já jsem na posílení imunity vyzkoušela tu Hlívu 800mg, lékránice mi říkala, že je opravdu nejsilnější na trhu, tak co jiného by už mělo zabrat, já jsem spokojená, zatím mě nemoci i nachlazení obcházejí a to pracuji ve školce s malýma dětma, kde se pořád kucká a smrká, tak věřím, že mi to vydrží celou zimu :-D


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat