Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
"Neplatíš, nepřepínej" (Knoflíkáři), "Dorynko nemohlo by se spláchnout nádobí? Jistě! Ať se spláchne (Léto s kovbojem), "Je to rebel!" (S čerty nejsou žerty) aj. Jaká je ta vaše nejoblíbenější filmová hláška?
Kde udělali soudruzi z NDR chybu?” z filmu Pelíšky od režiséra Jana Hřebejka.Nejlepší.
kde udelali soudrozi z NDR chybu ? ..srileli zavalky dovzduchu ..:Pelišky
Omlouváme se, filmová hláška z Knoflíkářů je samozřejmě: Neživíš, tak nepřepínej :))
„A nyní zjistíme, zda-li je přítomen hliník. ” „Hliník se přestěhoval do Humpolce! ” Klasika z Marečku, podejte mi pero
Spadlo Ti to, Máchale. Hm, asi vítr.
Jedeme zkratkou pánové, je to sice dál, ale zato horší cesta.
TO JE ZE SNEZENKY A MACHRI
Zase králík, se z toho pobleju! - Aby ses neposral! Slunce, seno...
Táto, ty jsi se zul? - Ale, jenom trošku...
prof. Hrbolek: Hliník je stále nepřítomen. Mužík: Hliník se vodstěhoval do Humpolce! prof. Hrbolek: Mě to ale nezajímá, kde je. To ať tak si vyřídí s kolegou třídním. Já mu píšu "nepřítomen".
Jak si to představuješ, člověče?! Tolik práce... A tady u nás! Vždyť nám zničíš dobrou pověst! (S čerty nejsou žerty) <3
prof. Hrbolek: Nepotěšil jste mne, ale ani já vás nepotěším.
„Táto, mlátila tě někdy tvoje maminka?" Ne, jenom ta tvoje."
Dědictví aneb kurvahošigutntag: Vašu pi.. jsem taky neviděl a věřím, že ju máte.
profesor Janda: A vy ste odkud? pan Plha st.: Z Kojčic u Pelhřimova. profesor Janda: A na koho se jdete zeptat? pan Plha st.: Na syna. Plha. profesor Janda: Aha, tak to je dvojka. pan Plha st.: Dvojka. paní Plhová: Dvojka. Tak Dem. pan Plha st.: S pánem bohem. paní Plhová: S pánem bohem.
Ecce Homo Homolka: Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak si u mě mrtvej muž.
prof. Janda: Máte úhel beta. Kroupa st.: No to nemám.
Složenky, vy krávy zelený, nenažraný. (Kolja)
profesorka: Když nevíte, tak to máte říct a ne tady stát a mlčet jako dudek. Jak se jmenujete? Dudek: Dudek.
Sejdeme se za 15 minut - já nemám hodinky - tak za 20 - Jedna ruka netleská
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.