Diskuse na téma Plastika prsou zkušenosti

Ahoj, chtěla bych jít na operaci prsou tenhle rok nebo příští - záleží jak se mi podaří našetřit. Prsa nemám téměř žádný a hrozně bych chtěla Béčka. Na operaci jsem ještě nebyla tak mám i trochu strach. Proto bych byla vděčná za nějaký ty vaše zkušenosti a taky rady co dělat před operací a jak probíhá rekonvalescence. 

Merry 09.03.2021

Tak tohle by mě taky zajímalo. Já sice prsa mám ale nelíbí se mi tvar. Možná se jednou odhodlám:-)

Juliska 11.03.2021

Já jsem měla prsa dělaný loni v Brně a fakt to není nic hrozného. Mám implantáty, ale taky mi dělali modelaci. Před zákrokem ti řekne doktor co a jak. No a samozřejmě taky co dělat po operaci. Ale bolest se dala snést, ono to bolí ze začátku a taky to opuchne ale po pár dnech to bude lepší. Jizvy jsou malé a mám je pod prsama takže nejsou vidět. 

Káťa 16.03.2021

Hele vím že když mi dělali zákrok v Yes Visage před dvěma lety, tak jsem si to brala na splátky. Takže i taková možnost je když nemáš našetřeno. Já jsem ale byla na liposukci, takže nevím jak je to s hojením po operaci prsou. Hlavně je důležitý klid, jako po každé operaci. Taky jsem pár dnů jenom oddychovala.

Barkamarka 26.03.2021

Jo tak to jsem nevěděla, to by bylo fakt supr sebrat si to na ty splátky. Našetřit se mi to asi jen tak lehko nepodaří. A myslíš, že to ještě tak dělají? Možná tam zkusím zavolat a zeptat se přímo.

xxx 26.03.2021

Raději si zajdi k psychologii, je to zadarmo.

Danča 26.03.2021

Moje kamarádka si nechala zvětšit prsa, pak dostala zánět a zemřela. Taky měla B.

Káťa 01.04.2021

@Barkamarka Já si myslím že dělají. Moje kámoška tam měla zákrok a taky to platila postupně. Bylo to v létě. Ne všude se to tak dělá, tak proto jsem se i pro kliniku rozhodla.

Barkamarka 20.04.2021

@Káťa Volala jsem dnes a řekli že dělají. Chci ještě zajít na konzultaci ale počkám tak do června. Chci taky vědět co mi dr doporučí, jaký implantáty a tak a celkově bych chtěla vědět i cenu.

Aneta 13.05.2021

Ahoj, ke komu jedeš na prsa? Mně je dělal minulý rok dr. Al Awa.

Barkamarka 18.06.2021

@Aneta Konzultaci mám příští týden. Taky chci dr Al Awu. Dělá pěkná prsa. Byla jsi s nim spokojena?

Aneta 23.06.2021

Ano byla, je to velice příjemný doktor. Všechno mi vysvětlil a aj mně hodně podržel, když viděl jak jsem byla nervózní. Ale jsem ráda že jsem u něj byla. Všechno bylo perfektně zorganizovaný a péče na klinice taky Top, takže ničeho nelituji. A prsa jsou supr, velikost perfektní a taky tvar. Chtěla jsem původně větší ale pan dr mi navrhl že tahle velikost co mám je k mojí postavě lepší. A měl pravdu. Jinak bych vypadala jak kdyby měla melouny a to by byl průser:-) Takže je dobrý si nechat poradit:

Nataly 04.08.2021

Ahoj holky, já jsem byla na konzultaci u pana dr. Mrni. Také v Yes visage. Zákrok budu mít na podzim. Hrozně se těším:-)))

Barkamarka 19.08.2021

@Nataly Tak držím palce, já jinak nakonec taky půjdu k dr Mrňovi v říjnu. Ale operaci beru na splátky protože se mi nepodaří našetřit ani do příštího roku:-))) A to se mi už čekat tak dlouho nechce.

Nataly 27.08.2021

@Barkamarka Tak to je skvělé, to budeme mít téměř stejně. Mně se naštěstí podařilo našetřit takže budu platit hotově. Ale byla to dřina:-)

Barkamarka Nataly 15.09.2021

To máš teda štěstí, že to dáš hotově. To já bych musela šetřit ještě nějaký ten rok, takže jsem ráda za tuhle možnost. Hodně mi to pomůže. A kdy máš teda termín? Mně se to blíží, tak se těším jak malé dítě.

Nataly 13.10.2021

@Barkamarka Tak to určitě, když to pomůže, tak proč to nevyužít. Já jedu první týden v listopadu, tak se mi to krátí no a jsem samozřejmě trochu nervózní. Ale ta touha po nových ňadrech je silnější:-))

Barkamarka Nataly 21.10.2021

Tak já mám už tři dny po, včera jsem jela už domů. Cítím se dobře, bolest je jak kdy, měla jsem taky nějaký prášky, ale dá se to zvládnout. Prsa mám oteklá, takže zatím moc závěry nedělám, ale to co jsem zatím viděla, mě potěšilo. Tak se těším na ten finálni výsledek.

Nataly 19.11.2021

@Barkamarka Taky jsem po operaci už víc než týden a vše je super. Žádné silné bolesti, jenom divné napětí v prsou. Operaci jsem měla ve středu, takže na víkend jsem jela domů, tak jsem oddychovala. Prsa vypadají dobře, jenom je mám hodně citlivý na dotek a taky jsou místy oteklý. Tak hlavně ať nám ta rekonvalescence utíká bez problémů :-)

konatovka 19.11.2021

Určitě to přidá na sebevědomí každé ženě, kdyby toto bylo možné před padesáti lety, tak bych do toho šla, ale nikdy jsem v té době o tom neslyšela.

Nataly konatovka 14.12.2021

No to je pravda, sebevědomí je důležité a vlastně ho konečně mám po operaci spět. Chápu že kdysi tyhle možnosti nebyli a prostě se to neřešilo. Ale je supr že teď se to dá a myslím že hodně lidem tyhle zákroky dokážou pomoct.

Lucka 26.01.2022

Holky, já mám dva týdny po operaci u dr. Mrni, prsa jsou krásný, velikost implantátu pan doktor poradil skvělou, takže prsa nepůsobí uměle. Jenom bych se chtěla zeptat, jestli jste něco používaly na jizvy, aby zesvětlily. Vypadají dobře, ale chtěla bych urychlit to hojení :-)

Nataly Lucka 18.02.2022

Hele já jsem nic speciálního nepoužívala, mně se ty jizvy krásně ucelily, ale použila bych nějaké ty olejíčky nebo něco z lékárny. Dej tomu klidně ještě čas a hlavně ty jizvy by nemělo ani být vidět. Teda u mě to tak je, že jsou úplně skryté.

Šárka 04.11.2022

Chtěla bych jít na augmentaci a rozhoduju se kam jít. Chci jít do Prahy, tak prosím sdílejte vaše zkušenosti, čím víc mi toho řeknete, tím líp, díky moc :)

Tana Šárka 19.11.2022

Já jsem byla na https://www.abclinic.com/ a doporučuju všema deseti! Pan doktor Hendrych je naprostá jednička v oboru, výsledek je úplně nad moje očekávání a jeho přístup byl hned od začátku skvělý, takže jsem věděla že jsem v dobrých rukou :) plus konzultace zdarma a 10% sleva na operaci ;)

Šárka Šárka 20.11.2022

Ty jo to zní báječně :-) a prsa teda vypadají přirozeně? A jak se ti to hojilo?

Tana Šárka 23.11.2022

Naprosto přirozeně, jak říkám fakt to dopadlo nad moje očekávání, pořád jsem si říkala že nemůžu čekat zázrakm ale klidně jsem mohla :) a zhojilo se mi to fakt hezky ;)

Šárka Šárka 23.11.2022

Tak moc děkuju za radu, koukám na jejich stránky a čtu recenze a půjdu k nim, konečně mám rozhodnuto :-)

Dianadia 26.06.2023

Já jsem byla na prsou taky na ABClinic, jsou to teď dva roky a operovala mě paní doktorka Lovětínská. Je to úžasná paní doktorka, ví co dělá a opravdu se o pacienta zajímá. Před operací jsem byla docela nervózní, ale ona byla skvělá a hned to ze mě spadlo, na každé kontrole se zajímala a hlavně prsa mi udělala naprosto perfektní a přesně tak jak jsem chtěla :) žádné komplikace jsem neměla, takže jestli nevíte ke komu za mě ona je číslo jedna :)

Kajinka Dianadia 30.06.2023

Zní to báječně, chtěla bych právě najít doktora, kterému budu moct stoprocentně důvěřovat. Podle toho co o ní čtu se mi líbí a navíc koukám, že na té klinice mají teď přes léto hodně výhodnou cenu na prsa..takže se objednám na konzultaci, jak dlouho jsi prosím tě čekala na termín?

Dianadia Dianadia 01.07.2023

Já jsem měla štěstí, že jsem po konzultaci dostala termín už asi za měsíc což mi akorát vyhovovalo i kvůli práci. To uvidíš až tam budeš, ale myslím, že teď přes léto bys nemusela dlouho čekat :)

Vanda Dianadia 04.08.2023

Paní doktorka Lovětínská z Abclinic je naptostý anděl! Já jsem za ní moc ráda. Neměla jsem žádná prsa, opravdu. A udělala mi nádherný dvojky! Seběvědomí je teď někde úplně jidne! Jako pokud se někdo chystá na plastiku, kliniku a hlavně paní doktorku doporučuju.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat