Diskuse na téma Změna dodavatele elektřiny - nová smlouva

19. 03. 2021 | Peníze a právo

Ahoj, chtěla bych se tu poradit ohledně změny dodavatele elektřiny, kamarádka mi radila ať použiju na netu nějakou kalkulačku, ale já tomu moc nerozumím a hlavně tomu ani moc nevěřím, že by to něco vypočítalo v můj prospěch. Nechci pak taky aby mě furt někdo po telefonu naháněl, takže jsem si říkala, že to zkusím zeptat se tady jestli byste mi prosím poradili ke komu levnějšímu s elektřinou, plyn u nás není a vše jen přes elektřinu. Byla bych ráda za doporučení někoho stabilního a levného. Za tipy budu moc vděčná na koho se podívat, děkuji :-)

Vendy 25.05.2021

My se chystáme taky změnit dodavatele, ale ještě nevím ke komu, musíme si to prostudovat, tak budem rádi taky za každý tip.

Tereza Vendy 09.06.2021

Už jsem odpovídala níže, kdy máme energie u Europe Easy Energy a jsme s nimi v rámci domácnosti spokojení. Koukněte na netu po nějaký kalkulačce, ta vám to rozhodí, kde budete mít dobrou slevu.

Tereza 16.04.2021

Tak stát se může vždycky cokoliv že joo, ale nemám je za diletanty aspoň za tu dobu co je máme bylo všechno v pořádku.

Tereza 09.04.2021

Asi nejjednodušší budete mít, když jim napíšete a necháte si udělat nějakou nabídku s vaší spotřebou a pak uvidíte sama kolik budete s nimi schopna ušetřit :-) ono to bude asi dost individuální :-) jinak se změnou nám Europe Easy Energy pomohli, v podstatě celou administrativu udělali za nás.

Katta Tereza 15.04.2021

To je dobře, mě tyhle formality vždycky nahání husí kůži, aby všechno bylo správně vyplněný.

Tereza 31.03.2021

Tak to po mě chcete vážně moc Katto :D to už si fakt nepamatuju, na čísla hlavu fakt nemám, ale v řádu několika tisíců určitě pokud budu brát elektřinu s plynem dohromady :)

Katta Tereza 08.04.2021

Tak to zní celkem dobře a pomohla vám firmy s vyřizováním nových smluv případně? Nejsem si jistá, že bych to sama dala dohromady.

Tereza 26.03.2021

My už nějakou dobu máme plyn a elektřinu pod Europe Easy Energy, přepis z původního dodavatele zvládli bez potíží a s cenami jsme spokojený. Myslím si, že kdybychom zůstali na čem jsme původně byli, tak bychom platili teď daleko víc :)

Katta Tereza 31.03.2021

Díky Terezo za doporučení, můžu se zeptat kolik jste u nich byli schopni tak nějak přibližně ušetřit? :-)

Michala Tereza 12.09.2021

My jsme EEE nezměnili ani teď když se zdražuje, protože se s námi sami domluvili na úpravě ceny, takže jsme neměli důvod prchat jinam.

Lenka 24.03.2021

Ahoj Katto, chápu tvoje obavy z veřejných porovnávačů, na druhou stranu ti to dost může usnadnit výběr na koho se obrátit.

Dan Lenka 27.05.2021

No je porovnávač a porovnávač, někde po vás prostě vyžadují kontaktní údaje na základě kterých vám pak daj výsledek vyhodnocení, ale třeba co používám já kalkulačku tzb-info, tak tam nic takovýho vypisovat není třeba. A třeba 3E tam nyní vychází poměrně dobře u elektřiny pro běžnou spotřebu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat