Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj maminky, odkud máte podložku na hraní pro děti?
Taky vybírám, tak prosím o tipy. Chci nějakou měkkou, co půjde snadno přenášet.
My máme podložku iMex, koupili jsme ji na e-shopu hračky-ijáček. Je vyrobená ze zdravotně nezávadného materiálu, dá se snadno skládat a přenýst kamkoliv v takové tašce.
Koukám na jejich nabídku, myslíš tu oboustrannou magical dream?
Holky, řeším teď podložku na hraní pro malého a vůbec nevím, podle čeho vybírat 🤔 Je pro mě důležité, aby byla měkká, ale zároveň něco vydržela a nebyla to jen taková ta klasická pěnová skládačka. Máte něco vyzkoušeného, co fakt dává smysl i do budoucna? Budu ráda za tipy 🙏
Zdravím, my jsme tohle řešili taky a nakonec jsme vzali prémiovou podložku od LALALU a jsem za to ráda. Konkrétně máme www.lalalukids.com/cs/lalalu-premium-190x130cm-blue-balloon-0m Je fakt příjemně měkká, tlumí pády a zároveň drží tvar, takže se neprošlape ani po čase. Navíc se dobře udržuje a malý na ní tráví fakt hodně času, takže za mě je to super investice 👍
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.