Menu
27. 04. 2021 | Prosím o radu
Máte někdo doma filtr na pitnou vodu? Chceme si ho nechat napojit, ale nevíme jaký vybrat, aby byl opravdu kvalitní. Budu ráda když se podělíte o zkušenosti. Díky
Doporučuju obrátit se na firmu https://www.dionela.cz/ my je kontaktovali s rozborem vody a oni nám na základě toho poradili jaký filtr pro nás bude nejlepší. Už ho máme skoro rok a jsme moc spokojení
Aha a to máte fitr, který se dá namontovat pod linku? A jak dlouho ten filtr vydrží? Nevíte taky, kde ty filtry vyrábí? Četla jsem, že by se člověk měl vyhnout filtrům dováženým z Číny apod.
Máme ho pod linkou, vydrží rok, potom se musí regenerovat. Prubežně si vodu kontrolujeme lakmusovými papírky, které jsme dostali k filtru. Jinak je to česká výroba, proto jsme ho kupovali právě od téhle firmy.
Tak to je super, děkuju za odpověď. Hned jim píšu zprávu a co nejdříve objednáme, abych to konečně nemusela řešit.
Není vůbec za co, jsem ráda, že jsem mohla pomoct ;)
My jsme se před půl rokem přesťehovali a zjistili jsme, že kvalita vody je tady oproti tomu, kde jsme doteď žili strašná takže taky vybíráme filtr, ale nevíme od koho je opravdu kvalitní a účinný...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.