Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Příčin, proč si zdánlivě z ničeho nic přestaneme rozumět, může být několik: neustálá kritika, konec zamilovanosti, málo ocenění, nuda, nedostatek komunikace... Co vás ve vztahu ubíjí?
Buy Nembutal Pentobarbital , Fentanyl , Tramadol WhatsApp: +447401473736 We are reliable and trusted vendors of Nembutal (Pentobarbital Sodium).We have established an excellent reputation over the years by providing our customers with excellent quality/ purity Nembutal. We offer pleasant and professional shipping experience with 100% discreet packaging and delivery worldwide. Our warehouse is unlimited. We sell Nembutal in Liquid form(50ml, 100ml, 250ml bottles)and in powder form ranging from 25g,50g,100g, etc. If you are looking to buy Nembutal Online, do not look any further. We have provided the safest and most accurate methods to buy Nembutal online and our service can be offered worldwide. Distance is not a barrier when ordering from us. We continuously invest in our service and upgrade on a daily basis to meet up with the demands of our customers. For your orders and more information you can reach us in the various ways listed below. We offer a wide variety of pharmaceutical products that contain almost everything you need. Fast and discreet shipping quality 100% guaranteed, Express by UPS, FedEx, EMS with tracking number, no receipt required. Ant-anxiety Chronic Pain Seizures Depression Migraines Arthritis Killing Cancer Epilepsy Post Traumatic stress Disorder(pstd) Diabetes WhatsApp:+447401473736 Telegram: @Ranko3222 https://toprapidsolution.blogspot.com/ SERIOUS INQUIRIES ONLY
A jak to zase oživit v posteli? Už se nám nějak oboum nechce…
Taky to tak máme
Já tohle taky řešila a začala jsem se prostě víc snažit, objednala jsem nějaký hračky do postele, olejíčky, prádýlko….zabralo to ;) koukněte třeba na https://e-kondomy.cz/ tam jsem našla hodně super věcí :-)
Moc děkuju za tip :)
Ráda se stalo ;-)
nejhorší je, když dva spolu nespí. Je to začátek konce.Znám to z vlastní zkušenosti. Jen u nás byl problém v erekci a manžel se za to dost styděl. Nakonec se to vyřešilo návštevou eshopu supererekce.com
Mě hrozně ubíjí naše hádky o úplných kravinách
co mne ubíjííí,partner si mne nevšímá a to jsme spolu teprv 1,5,mám z manželství dcerku a víc si všímá ji jak mne,,,,,,,možná proto,že dcerka přišla o tatínka a já o manžela...:-O
Kocourku byl si vždy fajn chlap i na pokec i dobrý chalupář, ta tvoje slepice neví co má doma:-P:-P:-P
Lily, jestli chceš si pokecat napiš i sex může být *4**4* i ostatní můžou !!!
treba si nájsť spoločný záujem, či už sú to filmy, kino, televízia, ideálne šport, prechádzky, ale aj knižka pomôže, ale aj tak treba to ticho prekonať a začať sa rozprávať o všetkom, úplne o všetkom aj keď to bude niekedy absurdné, všímať si jeden druhého a hlavne všetko spolu riešiť a nájsť vždy, vždy riešenie, ale také, aby obe strany boli spokojné, nie, aby sa niekto cítil porazený, ponížený. Prajem veľa šťastia, život vo dvojici je krásny aj keď ťažký :-)
laska je boj ale ikruta bolestiva
ach ano ..v pár řádcích pravda uplná...ale....to ale...vystihla jste to presne..boze to je tak strasne si uvedomit ,ze se zatlouka uz i to pomyslne viko..
Nesmyslné věci, které někdo řešit, dlouhodobý stres, problémy v práci, které si partneři tahají domů, a lidé zvenčí.
Nejvíc ubíjí starosti o věci, které vypadají, že jsou strašně důležité, ale ve skutečnosti jsou jen žrouti vztahu. "Ale miláčku, víš přeci, ež teď mám termín v práci." "Ale drahá, teď musím jít nakoupit ty břidlice na stavbu." "Ale ty můj, vždyť jsem se už přeci domluvila s kamarádkou." "Ale vždyť už jsme to slíbil." "Ale všichni říkají, že je to strašně důležité." "Ale musí se to udělat, než nastane špatné počasí." Každé ALE je jeden malý hřebíček do rakve vztahu. A kladivo většinou mají oba partneři.
Život je příliš krásný a také krátká na to, aby se rozčiloval nad hloupostmi, a maličkostmi, které nejsou podstatné, nad těmi mám vám rukou a neřeším je. Nejhorší je nedostatek času, když se lidé začnou odcizovat, tak tomu už nepomůže nic. Kde není láska, není vztah.
Mě totálně ubíjí,když příjde manžel domů z práce,lehne na gauč a leží-přepíná programy u tv..pak se zvedne a s pivíčkem a cigárkem si zaleze na balkon...deti nedeti,proste ho to v tu chvíli nezajímá.On byl přeci celý den v práci..Další užasnej zabiják je tchýně-která nám vše dopředu perfektně naplánuje,vymyslí..prostě všechno ví ona za nás nejlíp :( Pak jsou i další věci,ale myslím,že je to asi všude stejné >:( Nezájem o finance-on nenakupuje,tak peníze nepotřebuje,ale rodičák není nekonečný ;*( .DOma pořádně taky nic neudělá..ale člověk je tak nějak kvůli dětem raději zticha..
Největším zabijákem u nás jsou maličkosti, které se neřeší , hromadí, narůstají, až přetečou v maxiproblém , a ten jde řešit jen ztěžka. ;*( , protože manžel je výbušný, vyvzteká se rychle a o ničem za pár minut neví, ale mě to hryže ještě hoooodně dlouho *3* . Jak naučit chlapa, aby uznal svou chybu, když ji udělá ? *4*
Mam typicky talianský vzťah,v ktorom ma občas ubíja manželova majetníckosť,žiarlivosť ,ale po20 rokoch spolužitia som si na to našla vlasny recept.....:-P
Mám pohodový vztah, a pokud mi něco na vztahu vadí, tak si to vždycky vyříkáme a snažíme se s přítelem najít kompromis, který by byl snesitelný pro oba dva.
Mne ve vztahu ubíjí vlastní blbost,jelikož si za každou maličkostí,či jinak vysloveným slovem představuju nevěru,že mne nemá rád apod. a přitom to není pravda..Takže si myslím,že největším ubíjejícím podnětem jsou naše nepodstatné pocity...
Nedostatek času je spolehlivý zabíják vztahu.
Zabiják vztahu???Třeba i nepřejícné okolí. Rodina, tcháně nebo i vlastní rodiče, kteří nemohou zetě vystát.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden vás povede k tomu, abyste si jasněji stanovili priority a nenechali se rozptylovat drobnostmi kolem vás. Můžete cítit silnou potřebu udělat krok vpřed, zejména v záležitosti, kterou jste již delší dobu odkládali. Důvěřujte své energii, ale dopřejte si také p... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.