Problémy s partnerem či manželem

Problémy s partnerem či manželem. Muži jsou prý z Marsu a ženy z Venuše, proto nemají společnou řeč. Poraďte si, jak ji najít a podělte se o problémy.

Nespí se mnou..........115 příspěvků

Jsem podruhé vdaná. Máme s manželem moc hezký vztah, rozumíme si téměř ve všem.Až na sex.Nejdřív to ...

Ary 04.05.2023
Mám z tama pár věcí a super spokojená :-)

nechce se rozvést15 příspěvků

žiju s přítelem už 4 roky, ale stále zůstává formálně ženatý. Bojím se, že už to tak zůstane...ze za...

Blani2 13.06.2022
Na to miminko zkuste metodu podle Mojžíšové a kys.listovou, jinak pro zasmání dokopala jsem přítele,...

Muj pritel mi nevoni....39 příspěvků

Ahojky,mám takový menší,ale ve své podstatě docela obrovský problém:-/...s mým přítelem chodím sice ...

Madi 29.07.2022
Díky, už mám objednánooo :))

Co nás ve vztahu spolehlivě ubíjí34 příspěvků

Příčin, proč si zdánlivě z ničeho nic přestaneme rozumět, může být několik: neustálá kritika, konec ...

miška4 28.07.2022
Ráda se stalo ;-)

Orální sex58 příspěvků

Mám asi 2 měsíce nového přítele.Samozřejmě má své chyby,ale i hezké stránky :-).Trápí mě jen to,že m...

Majka 19.12.2022
Jaký ten orální simulátor máš? Na e-kondomy toho mají fakt hodně, tak abych věděla, po čem sáhnout, ...

Nevsima si me ........8 příspěvků

Dobry den mam takovy problem s pritelem jsem pul roku vim ze to neni dlouha doba ale mam takovy poci...

Marta 28.07.2022
Ráda jsem pomohla ;)

Nový přítel sportovec13 příspěvků

Dobrý den, možná se sem toto téma úplně nehodí, ale nevím, kam jinam to dát. Našla jsem si nového ...

Laugher 28.01.2017
Určitě mu to řekni

Bejvalka2 příspěvky

Zdravím všechny přítomné :) Myslím, že je hodně žen, které se ve vztahu potýkaly s pojmem ,,bejvalka...

Laugher 03.01.2017
Já bych tak rychlé závěry jako ukončování vztahu rozhodně nedělala. Spíš bych si o tom v klídku a po...

neprojevuje o mne zajem...1 příspěvek

Dobry,ja jsem s manzelkou 12let z toho byla 8let na materske...do te doby bylo vse v poradku.Ted kdy...

Laugher 28.01.2017
Když vás neposlouchá, tak se rozveďte. Nebyl byste první ani poslední

Co podniknout na jeho jmeniny?17 příspěvků

čaute lidi můj drahý bude mít svátek, v naší rodině takové věci neslavíme,ale u nich ano.Tak chci na...

Dianadia 29.09.2022
Ty zahřívací jsou super, třeba karamelový úúžasně voní :)

nevim si rady :(1 příspěvek

Dobrý den, letos mi bude 20 let, našla jsem si po roce partnera kterému bylo letos 22, jsme spolu 5 ...

Laugher 28.01.2017
Zkuste se ho zeptat na všechno, co Vás trápí

kwesi67@hotmail.com0 příspěvků

Hello Dear kwesi67@hotmail.com, I'm karine i saw your profile and i love it, i think we can make it...

Magie lásky20 příspěvků

Ahoj mám problémy s přítelem, někde jsem se dočetla o magii lásky, máte s tím někdo zkušenost? Jak t...

Laugher 28.01.2017
Tak s magií zkušenost opravdu nemám

Stereotyp v posteli5 příspěvků

Baby, nepřijde vám, že po pár letech je to v posteli stereotyp ? Jak tady ty situace řešíte ? Přijde...

Naty 29.09.2022
Moc díky za reakci, už mám objednávku na cestě tak jsem zvědavá co na to řekně přítel :)

Trusted Lost Love Spells Caster0 příspěvků

I am an international based in INDIA. Money spells that work fast to make you wealthy in USA UK Cana...

injection)0614776705 )][(hips and bums enlargement injection in Verwoerdburg, South Africa0 příspěvků

injection)0614776705 )][(hips and bums enlargement injection in Verwoerdburg, South Africa HIPS, BUM...

AT UMLAZI+27614776705 injection for hips and bums Enlargement cream in Kempton Park, South Africa 0 příspěvků

HIPS, BUMS AND BREASTS ENLARGEMENT CREAMS FOR SALE IN BENONI.0614776705 HIPS, BUMS AND BREASTS ENLAR...

0614776705 Hips And Bigger Bums Enlargement Ultimate Maca Plus In Westonaria, South Africa0 příspěvků

0614776705 Hips And Bigger Bums Enlargement Ultimate Maca Plus In Westonaria, South Africa HIPS, BUM...

Tembisa Midrand %^$%^ 0614776705 Alexandra Hips -bums cream-injections call dr vicky0 příspěvků

HIPS, BUMS AND BREASTS ENLARGEMENT CREAMS FOR SALE IN BENONI.0614776705 HIPS, BUMS AND BREASTS ENLAR...

Lost love spells caster by Psychic Naledi +276055388650 příspěvků

+27605538865 Psychic Naledi Lost Love Spells Imagine a love spell that could bring back your Ex, ret...

Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Podaří se vám splnit staré sliby a dostát všem závazkům. A to přesto, že vás to tento týden bude stát nemálo sil a energie. Naštěstí si dobře uvědomujete, že jisté záležitosti nelze upozadit. Sliby plníte a okolí vás za to bude ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

51 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Nové diskusní téma

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat