Diskuse na téma Přírodní opalovací mléka

Máte někdo zkušenost s přírodními opalovacími mléky? Budu ráda za tipy :)

Valerie 17.05.2025

Holky, řeším teď opalovací krém – chci něco přírodního, co nebude plné chemie, ale zároveň fakt ochrání. Mám citlivou pleť a navíc i malou dcerku, takže potřebuju něco jemného i pro ni. Máte něco vyzkoušeného?

Marta 19.05.2025

Zdravím, já doporučuju tenhle opalovací krém od Locherber www.bellitia.cz/telova-kosmetika/kremy/locherber-skincare-sun-pure-opalovaci-krem-spf-30-vysoka-ochrana-100-ml.htm Má přírodní složení, krásně se roztírá a nedělá bílý film, což je u přírodních krémů vzácnost. Používám ho i na obličej a nikdy mě nepodráždil – a to mám pokožku dost reaktivní. Navíc ho snáší dobře i moje dvouletá holčička.

Lucka 21.05.2025

Super, díky za tip! Zrovna jsem nějaký kvalitní opalovák taky hledala a o téhle značce jsem už slyšela. Určitě objednám, zní to přesně jako to, co potřebuju pro celou rodinu.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

231 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
420 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat