Diskuse na téma Problém s usínáním

Mám poslední dobou velký problém usnout, hledala jsem nějaké přírodní řešení a našla jsem bylinné kapsle Dreamly, nemáte s tím někdo zkušenost?

Emma 30.11.2022

Jojo, já se teda připojím :) Ten sleepgreen je jediný doplněk, který mi pomohl s mými problémy se spánkem. A že jsem s ním teda bojovala fakt dlouho :/ Bylo to opravdu nesnesitelné, byla jsem vyčerpaná, zkusila jsem toho celou řadu... ale až tento bylinný extrakt mi pomohl.

Mirka 30.07.2022

Doporučuju vyzkoušet sleepgreen, který mají na topvet.cz. Užívám ho už nějakou dobu, pravidelně a o bolestech hlavy jistou dobu nevím.

Ella Mirka 29.08.2022

Přiznám se, že já jsem zkoušela docela dost přípravků na podporu spánku a lepšího usínání. A nic mi nepomohlo tak, jako ten https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60996-sleepgreen. Ten je výborný na tyto problémy.

Anka Mirka 02.10.2022

Já se teda přiznám, že se spánkem bojuju opravdu hodně dlouho :( A že jsem toho už zkusila. No, zkusím i ten sleepgreen. Po jaké době jsi pocítila, že to zabírá?

Ilona Mirka 02.11.2022

Hele, já jsem to zkusila. brala jsem to několik dní a jsem s pohodě. Teď si ten sleepgreen vezmu, když cítím, že bych mohla mít s usínáním problém...

Mnada 01.08.2021

Já si kupuju https://www.naturevia.cz/e-shop/nervova-soustava/sleepnox-forte-5/ jsou to bylinný extrakty takže nic návykovýho a fakt teď spím jak mimino

Žaneta 03.06.2021

Taky hledám nějaký přírodní řešení, párkrát jsem zkusila prášky na spaní a už nikdy víc...


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat