Diskuse na téma Výbava do porodnice

Ahoj, v září mám rodit a chtěla bych se poradit ohledně výbavy do porodnice, poradila by jste mi některá, co navíc mimo klasickou výbavu jste v porodnici ocenily ?

Simona K. 25.02.2024

Holky, díky za tip na monitor dechu i zmíněný e-shop! Ráda dám na doporučení a pokud je někdo fakt spokojenej, stojí zato tam nakoupit.

Blanickova 24.02.2024

Já mám tuto chůvičku s monitorem dechu a jsem s ní moc spokojená www.feedo.cz/angelcare-ac25-monitor-pohybu-dechu-a-video-chuvicka Navíc s Feedo.clubem je na ni sleva.

Dominka_K 23.02.2024

V porodnici jsem nic navíc teda nepotřebovala, ale kdybych měla napsat, bez čeho jsem se neobešla, když jsem přišla z porodnice - je to monitor dechu a odsávačka mateřského mléka.

SoukupovaH Dominka_K 24.02.2024

S tím souhlasím - já jsem kupovala videomonitor s tou chůvičkou, je to fakt důležitá věc. Mám značku Philips, kupovala jsem ho na feedo.cz.

Ivana 19.04.2023

Holky za 2 měsíce mám termín, tak pomalu zjišťuji co si sebou zabalit do porodnice. Co všechno jste si prosím s sebou braly? Samozřejmě vím, že hygienické potřeby pro sebe i pro mimi, ale co ještě je potřeba?

Mirka Ivana 23.04.2023

Na stránkách každé porodnice by měly mít seznam, nebo alespoň v té mojí tam seznam byl vyvěšený a podle něj jsem se řídila. A veškeré potřeby jsem si nakoupila zde https://www.mudrlife.cz/ a nakupuji tu pořád. A nedávno jsem si zde koupila i odsávačku na mateřské mléko. Vyhovuje mi, že eshop má velkou nabídku potřeb jak pro maminku, tak i pro miminko.

Ivana Ivana 04.05.2023

Jé vidíš, tak to mě nenapadlo se podívat, ale na tvůj popud jsem se koukla a opravdu tam doporučený seznam byl také. Dívala jsem se na stránky eshopu a je pravda, že tam mají skoro všechno co do porodnice potřebuji, takže jsem si tam rovnou vše objednala :-D.

Heluš Ivana 23.05.2023

Určitě dle toho seznamu, já teda za sebe můžu doporučit tu sadu do porodnice tu velkou, měla jsem ji a byla jsem moc spokojená, na stránce jsem toho brala ale víc i včetně odsávačky na mlíko, teploměrů atd..no co měl a bylo potřeba. Tak přeji hlavně ať vše dobře dopadne. :)

Tichavka 12.04.2022

je to hodně individuální, ale porodnický balíček jsem taky měla

Sandriskaa 09.04.2022

Majki, já s sebou do porodnice měla tento balíček https://www.pilulka.cz/happy-porodnicky-balicek-vel-m-l Hodně mi pomohl a nemusela jsem vymýšlet co všechno potřebuju, jsou zde ty nejzákladnější věci. :)

Simona 07.11.2021

Mazaly jste si pupík i po porodu nebo to už není třeba ?

Laura 18.09.2021

Ty jo, já jsem si vše kupovala sama. Nevím, ta nějak je to plepší, když vím, co kupuju... Koupila jsem vše na https://www.abena.cz. Tam jdem vybrala vše, co jsem potřebovala.

Simonka 01.07.2021

Objednávala jsem si ji tady přes ten eshop :) https://www.babymum.cz/taska-pres-rameno-2/

Majki636 30.06.2021

Vybavenou tašku do porodnice ? Kde bych ji sehnala ?

Simonka 29.06.2021

No to těžko říct, protože já jsem si kupovala už vybavenou tašku do porodnice a z té jsem využila naprosto všechno.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat