Diskuse na téma Problém s lupy

Ahoj, dělají se mi takové velké lupy ve vlasech, zkoušela jsem měnit šampony ale nic mi nepomáhá, co byste poradili, co vám pomohlo?

Lucka 09.11.2023

A jak se o vlasy staráte? Určitě je potřeba mít správnou péči o vlasy, protože vlasová kosmetika zázraky také neumí. Je potřeba vlasy po každém umytí vysušit opravdu do sucha. Nechodit spát s mokrými vlasy, nenechávat je třeba v copánku, pevném drdolu atd. Pokud budete dělat vše správně a používat i nezatěžující kosmetiku například od Tomáše Arsova, tak by se Vám lupy měli o dost zlepšit ne li vymizet. :)

Bára Lucka 17.11.2023

To je asi můj problém, já si vlasy moc nefénuju a nechávám je uschnout volně a nebo si je právě věčer mokré spletu do copu nebo drdolu. :( Co míslíte otu nezatěžující kosmetikou?

Lucka Lucka 23.11.2023

Tak potom se Vám lupy budou určitě dělat, pokožka se totiž zapařuje a následně se začne odlupovat. Proto je dobré vlasy opravdu důkladně vyfénovat, hlavně u pokožky hlavy. :) Kosmetikou myslím toto například https://shop.tomasarsov.cz/komplexni-pece-proti-lupum/, neobsahuje parabeny, silikony ani sulfáty. Takže vlasy nezatěžuje. Na stránkách mají teď 25% slevu s kódem BF25 a nebo akci 3+1. :)

Bára Lucka 25.11.2023

Tak toto mě nenapadlo. :( Moc děkuji jak za tip na fénování tak i za odkaz na produkty. Nezkoušela jsem je, ale vyzkouším tedy i to foukání těch vlasů a zkusím být více důsledná, abych nechodila spát s mokrou hlavou.

anastaziaa 30.06.2021

Doporučuji zajít na trichologii. Léta jsem se trápila s lupy a mastnými vlasy, zkoušela, co se dalo, ale pomohla mi až odborná pomoc a jsem ráda, že jsem se k tomu odhodlala. Vřele můžu doporučit Clinical Hair & Health, jsou skvělí.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat