Diskuse na téma Problém s lupy

Ahoj, dělají se mi takové velké lupy ve vlasech, zkoušela jsem měnit šampony ale nic mi nepomáhá, co byste poradili, co vám pomohlo?

Lucka 09.11.2023

A jak se o vlasy staráte? Určitě je potřeba mít správnou péči o vlasy, protože vlasová kosmetika zázraky také neumí. Je potřeba vlasy po každém umytí vysušit opravdu do sucha. Nechodit spát s mokrými vlasy, nenechávat je třeba v copánku, pevném drdolu atd. Pokud budete dělat vše správně a používat i nezatěžující kosmetiku například od Tomáše Arsova, tak by se Vám lupy měli o dost zlepšit ne li vymizet. :)

Bára Lucka 17.11.2023

To je asi můj problém, já si vlasy moc nefénuju a nechávám je uschnout volně a nebo si je právě věčer mokré spletu do copu nebo drdolu. :( Co míslíte otu nezatěžující kosmetikou?

Lucka Lucka 23.11.2023

Tak potom se Vám lupy budou určitě dělat, pokožka se totiž zapařuje a následně se začne odlupovat. Proto je dobré vlasy opravdu důkladně vyfénovat, hlavně u pokožky hlavy. :) Kosmetikou myslím toto například https://shop.tomasarsov.cz/komplexni-pece-proti-lupum/, neobsahuje parabeny, silikony ani sulfáty. Takže vlasy nezatěžuje. Na stránkách mají teď 25% slevu s kódem BF25 a nebo akci 3+1. :)

Bára Lucka 25.11.2023

Tak toto mě nenapadlo. :( Moc děkuji jak za tip na fénování tak i za odkaz na produkty. Nezkoušela jsem je, ale vyzkouším tedy i to foukání těch vlasů a zkusím být více důsledná, abych nechodila spát s mokrou hlavou.

anastaziaa 30.06.2021

Doporučuji zajít na trichologii. Léta jsem se trápila s lupy a mastnými vlasy, zkoušela, co se dalo, ale pomohla mi až odborná pomoc a jsem ráda, že jsem se k tomu odhodlala. Vřele můžu doporučit Clinical Hair & Health, jsou skvělí.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat