Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jakou klimatizaci by jste mi doporučili ? Nebo je lepší pořídit ohlazovač vzduchu ?
Nejsou ty ventilátory moc hlučné?
Tak konkrétně orava má extrémně tichý ventilátor ;) mají to u něj i napsané a opravdu je to tak.
Po dlouhé době musím dát někomu za pravdu, když jsem takhle nakupovala na doporučení a opravdu není vůbec slyšet https://www.orava.eu/cz/cs/stojanovy-ventilator-sf-300
Tak jsem se dívala na oravu, ale já potřebuju ohřívač. Máte tip na kvalitní? Potřebuju, aby mi vytopil malou ložničku :)
Tak ona ta Orava je prostě dokonalá značka :) Já mám od ní doma hodně věcí a musím říct, že jsem s nima spokojená moc. Všechno jsou to naprosto kvalitní věci, držáky...
Tady na tom eshopu mají super věci. Máme chytrou domácnost a dost si tady na ty chytré věcičky potrpíme a s kvalitou jsou na tom super.
Vzhledem k tomu, kolik sežere energie klimatizace a ventilátor, tak volba byla jasná a koupila jsem si ventilátor od blueroad.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.