Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*
Holky, máte něco, co vám fakt pomohlo s únavou a takovým tím „bez energie“ pocitem? 😩 Poslední dobou se cítím hrozně vyčerpaná, i když spím dost, a navíc mám pocit, že se mi zhoršila pleť i vlasy. Zkoušela jsem různý vitamíny, ale nic moc efekt. Co se vám osvědčilo, ideálně něco přírodního?
Zdravím 😊 já jsem asi před dvěma měsíci začala pít tenhle kolagen www.organicmarket.cz/brainmax-women-beauty-collagen-greens--zelene-jablko--300-g a fakt mě mile překvapil! 💪 Kombinuje kolagen, zelené superpotraviny a biotin, takže pozitivně působí nejen na energii, ale i na pleť, vlasy a nehty – prostě komplexní péče zevnitř. Navíc mi chutná, takže se na něho každý ráno těším. 💚
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.