Diskuse na téma Máte nadváhu a jste unavená, máte málo energie?

Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*

Adéla 10.10.2025

Holky, máte něco, co vám fakt pomohlo s únavou a takovým tím „bez energie“ pocitem? 😩 Poslední dobou se cítím hrozně vyčerpaná, i když spím dost, a navíc mám pocit, že se mi zhoršila pleť i vlasy. Zkoušela jsem různý vitamíny, ale nic moc efekt. Co se vám osvědčilo, ideálně něco přírodního?

Bára 12.10.2025

Zdravím 😊 já jsem asi před dvěma měsíci začala pít tenhle kolagen www.organicmarket.cz/brainmax-women-beauty-collagen-greens--zelene-jablko--300-g a fakt mě mile překvapil! 💪 Kombinuje kolagen, zelené superpotraviny a biotin, takže pozitivně působí nejen na energii, ale i na pleť, vlasy a nehty – prostě komplexní péče zevnitř. Navíc mi chutná, takže se na něho každý ráno těším. 💚

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat