Diskuse na téma Máte nadváhu a jste unavená, máte málo energie?

Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*

Irena 03.11.2021

Ahoj, já jsem zjistila, že na ty vitamíny je super colostrum. Koupila jsem si ho https://www.senzamedical.cz/senza-colostrum-90-kapsli-kravske-kolostrum/ a jsem s ním opravdu moc spokojená. Doporučuju.

Majda 28.11.2021

Ahojky holky, jak na změnu stravy? Co vás nakoplo, nastartovalo? A vydržely jste u nového, zdravého životního stylu?

Lenka Majda 03.12.2021

Ahoj, můžu doporučit tento doplněk stravy https://www.senzamedical.cz/profivit-revit-nattokinaza-kurkumin-90-kapsli/. No prostě paráda :)

Veru Majda 30.03.2022

Lenko, co to je za doplněk stravy? Jak se užívá a kdy jsi pozorovala výsledky?

Alice 01.01.2022

Já na tu správnou funkci jater beru tyto vitamín https://www.bio-kult.cz/produkt/traveni. Dostala jsem celý tento balíček, takže mám radost. Správná funkce střev je pro tělo fakt důležitá.

Fiona Alice 31.01.2022

Ahoj Alice, prosím tě, ta probotika bereš jak? Jako každý den nebo jen při nějakých obtížích?

Ilja Alice 02.03.2022

Tak jsem se koukala na ten bio kult a zaujaly mě ty jejich lipozomální vitamíny. S nimi zkušenost máte?

Erika Alice 03.04.2022

Ahoj, já od nich kupuju to jejich céčko https://www.bio-kult.cz/produkt/lipozomalni-vitamin-c-zooki-1000-mg. Vybrala jsem ho právě díky tomu, že je to lipozomální vitamín. A jo, jsem s ním spokojená.

Krista 31.03.2022

Ahojky :) Holky, je nejvyšší čas začít něco delat... Jak hubnete do plavek?

Kaira Krista 25.04.2022

No, jak :D Držím dietu, no... Nejlepší je proteinová dieta. Já jsem držela dietu ketofit.cz a ta je senzační :) Díky ní jsem fakt zhubla. Do plavek máš ještě čas, s ní to jde fakt super :)

Ella Krista 24.05.2022

Ahoj, já jsem třeba zvolila proteinovou dietu. Ta je super, protože se s ní fakt hubne a to, jak kila letí dolů, to je hodně motivační :) Rozhodla jsem se pro https://www.ketofit.cz/ a jsem s ní moc spokojená.

Ida Krista 31.05.2022

No, ono je těch diet celá řada... docela jsem se zapotila, než jsem vybrala tu, která mi bude vyhovovat. Nakonec jsem se rozhodla pro https://www.ketodiet.cz/ a musím říct, že jsem nadšená. Hlavně oceňuju tu jejich podporu. Na fb mají i skupinu, kam si chodím pro rady.

Hanka 23.05.2022

Mně dost pomohlo cbdéčko. Co ho užívám, tak nejsem vůbec unavená a už ani nepotřebuju odpolední spánek.

Lola 30.06.2022

Ahoj všem :) V srpnu pojedeme na dovolenou a mě by zajímalo, zda máte zkušenost s nějakou dietou, která by mi pomohla do srpna shodit nějaké to kilo...

Krista Lola 29.07.2022

Ahoj, za mě je to rozhodně tato dieta :) Sama s ní mám zkušenost a musím říct, že jen tu nejlepší. Doporučuju. Kolik chceš shodit? A kdy jedete? Pořád je čas. S touto dietou to jde opravdu rychle :)

Nelina 29.09.2022

Já se cítím pokud jde o tu energii mnohem líp od té doby, co jsem začala pravidelně užívat hořčík.

Tereza 30.09.2022

Mně s tou energií taky hodně pomáhá hořčík, kupuju si ho od vitaslife.cz tam mají kvalitní, který se dobře vstřebává.

Eliška 29.10.2022

S tímhle mi hodně pomohla spirulina. Našla jsem nápoj kde je čerstvá a ne sušená takže se výborně vstřebají všechny živiny, jmenuje se to SpirAlps a vřele doporučuju všem co mají tyhle problémy nebo celkově na podporu imunity a zdraví ;)

Bety-tyna Eliška 30.10.2022

Aha já znám sušenou spirulinu, nevěděla jsem že se dá sehnat i čerstvá, super!

Eliška Eliška 01.11.2022

Jojo to mají právě jenom oni, jinak se to ani sehnat nedá ;)

Karla 05.11.2022

Ahoj, prosím holky, chtěla bych se zeptat, jaký máte doma výkonný smoothie mixer? Já jsem se už dívala, co bych si koupila, a líbí se mi nabídka od Oravy. Máte s touto značkou zkušenosti?

Míša Karla 29.11.2022

Podle mě ať vybereš jakýkoliv od oravy, tak neuděláš špatně, protože mají super hodnocení na všechny tady ty smoothie mixéry a klasické mixéry. Mám od nich v kuchyni kde co a nemůžu si stěžovat na nic.

Verča Karla 27.12.2022

Jojo, to je rozhodně pravda... Ale já jsem si udělala radost a koupila jsem si tento usb přenosný mixer https://www.orava.eu/cz/cs/prenosny-usb-smoothie-mixer-rmu-40 a vyhovuje mi maximálně, protože smoothie mám vždy čerstvé.

Hana 26.12.2022

Já jsem zhubla s dietou www.ketofit.cz, která mi konečně pomohla.

Erika Hana 14.06.2023

Věřím, tahle dieta je super. Jen ji doporučuju kombinovat s pravidelným cvičením. Jednak se hubnutí podpoří a jednak bude trvalejší.

Andrea 09.01.2023

Podle čeho jsi vybírala?

Jaroslav Cimrman 10.01.2023

Víc se mi osvědčil půst a jelikož jsem ho držel už mezi Vánoci a Silvestrem, do nového roku jsem vkročil o 4 kila lehčí 🤷🏻‍♂️ Jak využít svojí vlastní pohodlnost jako zbraň proti nadváze, kterou často zapříčiní? Udělejte si lenošivý půstový víkend jen pro sebe. Jak tedy na to? Zde je postup, který se osvědčil mě. Než se do podobného půstu pustíte, konzultujte prosím s lékařem svůj zdravotní stav a vhodnost půstu konkrétně pro vás. Začít můžete už v pátek ráno. Nejlépe se naposledy najezte ve čtvrtek večer, v pátek už do večera nic, místo snídaně supersladké kafe nebo čaj, které vás nakopnou, v práci nechoďte na oběd, do večera to nějak doklepete, večer maximálně trochu čistého vývaru bez pevného obsahu - pomůže i s pročištěním střev) a místo fyzické konzumovat od patku po celý víkend už jen duševní stravu - pustit si večer filmy nebo hrát videohry. Nejlepší je hlad zaspat a v sobotu ráno už vám bude fajn a hlad bude pryč. Když přijde lehká nevolnost, chutě nebo bolest hlavy, maximálně si dejte lžičku tuku se solí (kvůli dehydrataci a osmotické nerovnováze) a třeba česnekem (saturujete chuťové receptory a přestane vás honit mlsná na slaná aromatická jídla a masovou příchuť). Neublíží i nějaké ty vitamíny a minerály a pít můžete třeba odstátou vodu z lednice (bez chlóru a bublinek) s citrónem nebo třeba vlažný heřmánkový čaj a věci, co zklidňují žaludek. Ideálně vůbec neopouštějte postel, buďte líní (pohyb vyvolává hlad a může vám být zpočátku lehce nevolno) a nechoďte do lednice...

Hana 20.01.2023

Hodně mi pomohl článek https://www.ketofit.cz/jak-zacit-s-ketofit a hlavně, že má nejméně sacharidů, protože tak zhubneš a nemáš hlad díky proteinům.

Lenka 23.01.2023

A kolik se ti podařilo zhubnout? Měla jsi jen ty 4 týdny?

Hana 25.01.2023

Ano, před létem jsem potřebovala dát dolů 6 kilo. Takže jsem měla jen ty 4 týdny. Nastartovalo mi to dobře metabolismus.

Lenka 26.01.2023

A potom jsi začala jíst jaké jídlo?

Hana 09.02.2023

Klasicky také založené hodně na proteinech a do toho kombinuji ještě stále ketofit produkty.

Lenka 23.02.2023

No já nad tím uvažuji, ale nevím, jak si koupit jestli program nebo jejich produkty samostatně.

Magda 26.02.2023

Zkus program a potom třeba jen produkty. Na začátek je lepší, když máš sestavený.

Lola Magda 05.09.2023

Já jsem třeba u ketodiet jela jak program, tak jsem si kupovala jejich produkty. A ty jsem zařazovala do jídelníčku. Samozřejmě jen ty, co odpovídaly mojí fázi :) Ale jak říkáš, sestavený program je na začátek určitě lepší.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat