Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Denda: Je to caj, objednavam ho z inernetu
Sanro byla jsem na poliklinice Viniční v Brně. Posílám odkaz, paní je moc fajn.http://www.krasneazdrave.cz/o-nas/
Já se rozhodla změnit své stravovací návyky, tak jsem zašla za nutriční terapeutkou, aby mi poradila s jídelníčkem a zhároveň jsem se tam objednala na odstranění celulitidy, ještě se začnu hejbat a budu fit.
Maruš, kde jsi byla, že je oboje na jednom místě, to se moc nevidí.
Pani, a co to bylo zač? Nejake tabletky a nebo caj?
Mela jsem problemy se zacpou a taky s vysokym krevnim tlakem, pote co mi kamarad co hodne cestuje doporucil extrakt z sibiřske čagy se vse srovnalo a uz me nic netrapi
Já jsem asi před rokem začala zdravě jíst a od té doby jsem nebyla nemocná. A to jsem bývala dost často. Kdyby někdo chtěl inspiraci na ,,zdravý,, obchůdek zajděte do Slunečnice v Brně na Lidické
dá se u té Slunečnice v pohodě zaparkovat? na stránkách píšou, že ano, ale znám tu ulici, tak se ptám radši někoho, kdo ví. Díky
Ahoj, dá se tam parkovat Slunečnici navštěvuji a neměla jsem zatím problém.
Holky a mají tam i RAW produkty
jj mají,koukni na stránky www.bioslunecnice.cz a vyber si podle svého gusta:-)
ahoj holky :-) pokud máte rádi RAW food, tak doporučuju http://www.biovara.cz/ziva-strava-raw-food/ mají tam hodně RAW potravin a za super ceny *1* už jsem několikrát objednávala avždy spokojenost :-P
Důležité je v dnešní uspěchané době mít hlavně dobrou imunitu a být odolná jednak proti stresu,jednak proti nemocem. Na zvýšení imunity mi hodně pomohla Hlíva 800mg z lékárny, netrápí mě nemoci, nejsem tak unavená, jako dřív a pomáhá i na různé kožní problémy, chce to jen vyzkoušet, i když v tobolkách, je to návrat k přírodě, protože obsahuje jen sušenou rozemletou hlívu
Zdraví je to nejcenější co máme a proto si ho musíme vážit. ZHARMONIZUJTE SI TĚLO A DOPŘEJTE MU VŠE CO POTŘEBUJE. Jde o české přírodní produkty. Poradenství zdarma č. tel .:-)732 974 268:-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.