Diskuse na téma Zdravý životní styl

chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz

Sylva B. 17.01.2026

Já jsem před pár měsíci začala brát probiotika Daily Balance https://eshop.vitahit.cz/daily-balance-500ml/ a rozdíl byl znát docela rychle. Jsou to tekutá, čistě přírodní probiotika a mám pocit, že se to tělu fakt dobře vstřebává, ne jako kapsle. U mě se srovnalo trávení, zmizelo nafouknutí břicha a dokonce se mi zlepšila i pleť. Jen je potřeba hlídat skladování v lednici.

Iveta 19.01.2026

Holky, probiotika Daily Balance můžu taky doporučit, hlavně pokud řešíš hormony nebo citlivý střeva. Líbí se mi, že je bez konzervantů a stabilizátorů a že to není „jen další probiotikum“. Já jsem na ně přišla přes doporučení influencerek (Tamara Vaňousová, Katy Pražák) a tentokrát to nebyl přešlap. Doporučím i slevový kód VITAHIT10, tak je zkus a uvidíš sama.

thomas7643 09.03.2026

Finanční podpora je k dispozici jednotlivcům a vládním skupinám s ročním poplatkem 2 %. Pro pomoc kontaktujte thomascreditfirm@outlook.com.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vás čeká období zvýšené aktivity a rozhodnosti. Budete mít potřebu uvést do pohybu plány, které jste v poslední době odkládali, a vaše energie se zaměří na rychlé výsledky. Dávejte si však pozor, abyste... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat