Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Já jsem před pár měsíci začala brát probiotika Daily Balance https://eshop.vitahit.cz/daily-balance-500ml/ a rozdíl byl znát docela rychle. Jsou to tekutá, čistě přírodní probiotika a mám pocit, že se to tělu fakt dobře vstřebává, ne jako kapsle. U mě se srovnalo trávení, zmizelo nafouknutí břicha a dokonce se mi zlepšila i pleť. Jen je potřeba hlídat skladování v lednici.
Holky, probiotika Daily Balance můžu taky doporučit, hlavně pokud řešíš hormony nebo citlivý střeva. Líbí se mi, že je bez konzervantů a stabilizátorů a že to není „jen další probiotikum“. Já jsem na ně přišla přes doporučení influencerek (Tamara Vaňousová, Katy Pražák) a tentokrát to nebyl přešlap. Doporučím i slevový kód VITAHIT10, tak je zkus a uvidíš sama.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Energie tohoto týdne vám bude přát, ale pouze pokud ji dokážete správně nasměrovat. Můžete cítit silnou touhu něco měnit, ať už v práci, vztazích nebo životním stylu. Buďte ale trpěliví a nenechte se unést prvním impulzem. Menší pauza a rozvaha... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.