Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Já jsem před pár měsíci začala brát probiotika Daily Balance https://eshop.vitahit.cz/daily-balance-500ml/ a rozdíl byl znát docela rychle. Jsou to tekutá, čistě přírodní probiotika a mám pocit, že se to tělu fakt dobře vstřebává, ne jako kapsle. U mě se srovnalo trávení, zmizelo nafouknutí břicha a dokonce se mi zlepšila i pleť. Jen je potřeba hlídat skladování v lednici.
Holky, probiotika Daily Balance můžu taky doporučit, hlavně pokud řešíš hormony nebo citlivý střeva. Líbí se mi, že je bez konzervantů a stabilizátorů a že to není „jen další probiotikum“. Já jsem na ně přišla přes doporučení influencerek (Tamara Vaňousová, Katy Pražák) a tentokrát to nebyl přešlap. Doporučím i slevový kód VITAHIT10, tak je zkus a uvidíš sama.
Nejvíce mi pomohly zelené potraviny a více pohybu na čerstvém vzduchu. Nejsem unavená, mám na vše více energie, lepší náladu a pleť je taky lepší.
Moniko a jaké zelené potraviny ti konkrétně pomohly? Přemýšlím nad chlorelou, ale tváří se velmi dobre i ječmen a já nevím, pro co se rozhodnout
Nevěděla jsem, které zelené dát přednost a našla jsem kombinaci všech :). www.alpik.cz/soul-food-greens-organic-smes-zelenych-superpotravin-100g-viridian/ . Začala jsem brát kvůli únavě a dost se to zlepšilo.
Tak tohle se mi líbí, vše hezky v jednom. Super, vezmu ho. A zkušenost s Alpíkem jinak máš taky? Procházím a mají fajn věci
Mají celkově fajn věci. Mrkni na zdravé potraviny, tam něco objednáš určitě. Spousta dobrých mlsání, káva, čaje.
Zaujalo mě to amalaki a ayurvedske kafe, to uz jsem kdysi pila po masážích a bylo moc chutné. Hned bude větší balíček.
Ajurvédské kafe mi také chutná a super je i to jejich pampeliškové kafe. Nedávno jsem ho zkusila a jsem z něj nadšená. Má super chuť. Je v něm i čekanka, takže podporuje trávení. S tím jsem měla občas problémy a co piju tohle kafe, tak mám klid. Až si budu objednávat novou zásobu, tak se chystám vyzkoušet ještě to čekankové kafe.
Holky chtěla bych se konečně zbavit závislosti na nikotinu. Už se mi konečně i podařilo přejít z klasických cigaret na elektronické. Přemýšlím, jestli začít kupovat přímo náplně bez nikotinu nebo postupně snižovat. Co myslíte že bude lepším postupem?
Ideální řešení za mě a co mám tedy i já osobně zkušenost, tak jsem ze začátku dávala náplně s vyšším obsahem nikotinu a postupně jsem pak snižovala až jsem se dostala k náplním úplně bez obsahu nikotinu. Kdyby jste se pak i třeba dívala kde koupit náplně za rozumnou cenu, tak já objednávám pravidelně u vaporism.cz Mají tam velký výběr, mnohem větší než když jdete třeba do trafiky a hlavně i objednávky chodí rychle.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.