Diskuse na téma Zdravý životní styl

chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz

Eliška 07.08.2023

Ahojky, chtěla bych se zeptat na možnosti darování plasmy. Zatím jsem darovat nebyla, takže to bude moje premiéra. Říkala jsem si, že bych zašla do cetra https://www.caraplasma.cz/. Máte s ním zkušenosti?

Vanda Eliška 05.09.2023

Ahoj, ano ano, chodím darovat pravidelně. Vyhovuje mi, že díky tomu znám přesný stav svého zdraví. A navíc je tam příjemné prostředí :)

lukasjaros 03.09.2023

já osobně navštěvuju jedno fitness centrum v brně, (zone4you, kdyby někoho zajímalo). a tam si vybírám na co mám zrovna chuť. kruháč? není problém.. kardio? může být.. za odměnu sauna, všechno krásně s permanentkou, takže mě to motivuje makat dál a dál. cítím se skvěle.

Vanda 05.09.2023

Pěkný den, měla bych dotaz... Je to zvláštní, ale po létě se cítím nějak nafouknutá. Nevím, jak to, ale asi bych potřebovala trochu shodit a pročstit se. Přemýšlím na ketodiet. Myslíte, že je v tomto okamžiku vhodná?

Lola Vanda 05.09.2023

Tak to rozhodně vhodná je! Kolik bys tak chtěla shodit? Já jsem přesně z toho samého důvodu https://www.ketodiet.cz/ držela a pomohla mi úžasně. A vracím se k ní kdykoli mám nějaké to kilo navíc. Za chvíli pak není co řešit.

Bohu 15.09.2023

Berete i nějaké doplňky stravy, vitamíny a podobně? Něco na imunitu nebo lepší obranyschopnost? Blíží se pomalu zima, přes to léto se snažím jet hodně zeleninu a ovoce ze zahrad, ale ta zima je v tomto víc náchylná na zdraví.

Vendy Bohu 19.09.2023

Já teda ano, protože pokud není zelenina a ovoce domácí, tak v tom z obchodu nějak nemam důveru a vitamínů to moc nevidělo díky skleníku. Kupuji si od Vitaslife hořčík, céčko a dlouhodobě i houbu chagu. Ta je naprosto perfektní. Vždy si dávám pauzu právě přes léto a na podzim zase nasazuji. Cítím se dobře, jsem relativně i zdravá a mám i energii. :)

Bohu Bohu 22.09.2023

Zní to zajímavě, vůbec teda nevím co ta houba je zač a k čemu má být. Hořčík a céčko je dobrý, já si vždycky koupím teda jen nějaký v lékárně, ale stejně jsem pak půlku zimy na hromadě.

Vendy Bohu 26.09.2023

Jasně protože to není vůbec kvalitní a většinu vyloučíš přes moč, do těla se toho moc nedostane. Proto ty účinky nejsou žádný. Chaga je super právě na posílení organizmu a skvěle funguje i na imunitní a trávící systém. Hořčík i céčko jsou také na obranyschopnost, lepší zažívání a spoustu dalších +. Tady na stránce https://vitaslife.store/obchod myslím najdeš co hledáš a věci mají opravdu 100% přírodní a kvalitní. :)

Soňa 01.12.2023

Já užívám léčivou houbu Reishi, má spoustu blahodárných a léčivých účinků. Objednávám si ji od Houbicky.eu tam vím, že ji mají certifikovanou a v bio kvalitě ;)

Tana Soňa 19.12.2023

Od nich si objednávám Lví hřívu, měla jsem před tím i jinou, ale tahle je bezkonkurenční, protože je zpracovaná tak, že z ní dokáže tělo získat co nejvíc a navíc má jasný původ a je v bio kvalitě.

Laura 14.02.2024

Četla jsem tady toho hodně, tak Vám také s něčím přispěju. Osobně užívám produkty od H2 Europe. Je to česká firma a má skvělé produkty. Nejoblíbenější mám H2 Probio a teď nově jsem začala užívat i SiberActive, kde je i houba Chaga. :) Skvělý životabudič, který teda potřebuji vždy na tohle přechodové období je Recovery H2 . :) Jsou na bázi molekulárního vodíku, takže rychle účinkují a lépe se vstřebávají. :)

Hvězda Laura 20.02.2024

Zní to moc dobře. A berete vše najednou? Nebo to máte rozdělené nějak? To s tou houbou je dobré na co?

Laura Laura 29.02.2024

SiberAktiv je dobrý na čištění organizmu a ochranu před vnějšími vlivy. Chaga je skvělá proti infekčním onemocněním, chrání játra, pokožku, zlepšuje trávení a spoustu dalšího. :) Případně můžete mrknout na jejich stránky https://eshop.h2europe.company/produkt/siberactive/, tam najdete vše potřebné. Recovery beru na přelomu zimy/jara a naopak. Probio beru více méně soustavně a Siber Aktive jsem začala brát nyní. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat