Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Našla bych tady někoho, kdo dělá pole dance ? :)
Zkoušela jsem to z hecu a teda měla jsem co dělat. No hezky to asi nevypadalo :D
Moje kamarádka předcvičuje a je fakt dobrá :)
Dobrý den:) s oblečením dragonfly mám taky moc dobrou zkušenost. Je potřeba prát po každém cvičení takže peru často ale materiál super protože je stále jako když jsem koupila nové:)
Včera mi přišly z dragonflybrand.com kraťásky a jsem z nich teda nadšená. Sedí mi hezky a když je oblíknu tak krásně pohodlný
Dobrý den. Přesně tak, taky se cítím ve všem odtud pohodlně. Hlavně se mi líbí že oblečení nenasakuje potem a nepáchne když ze mě při yoze leje pot jako z konve
Jestli můžu tak se vám sem nacpu :). Taky jsem začala dělat pole dance tak bych byla taky ráda o něco chytřejší :)
No tak jestli máš v plánu si kupovat oblečení na pole dance, tak doporučuju tady tu českou značku :) https://cs.dragonflybrand.com/
Zamilovala jsem se do těch semiškových kompletů. Je potřeba je nějak udržovat ? Bojím se abych tady ten materiál rychle neodrovnala.
Jasně :) dělám ho 6 let a je to moje závislost :)
Chtěla bych si koupit nové oblečení, ale nevím jakou značku vybrat. Chtěla bych, aby mi oblečení něco vydrželo a hlavně aby nějak vypadalo :) našetřila jsem si na to peníze, tak bych fakt chtěla kvalitu :) tak jestli se v tom trochu orientuješ, tak budu ráda za doporučení.
Tak jedna z nejlepších a nejkvalitnějších značek je Dragonfly. Je to česká značka, která se zaměřuje na pole dance a je radost to jejich oblečení na lekce nosit. Nejen, že krásně vypadají, ale i perfektně sedí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.