Diskuse na téma hračky pro děti

ahojky, kdepak nakupujete hračky pro své děti??? :-) Hledám nějaký eshop kde mají pěkné hračky i další věci… :-) budu ráda za tipy :-)

Šárka 20.12.2021

Taky hledám něco ještě na poslední chvíli, chybí mi ještě pár věcí pro dceru a syna, taky se ráda nechám inspirovat:-)

Marcela 24.12.2021

Záleží jak jsou děti staré a co preferujete za hračky :-) já mám malého syna a nakupovala jsem mu převážně dřevěné hračky. Jako různé stavebnice, autíčka, a nářadí atd..

Šárka Marcela 25.12.2021

Kde jsi nakupovala?? :-)

Marcela Marcela 26.12.2021

Tak to jo, super eshop na tohle je https://kidsparadise.cz/brand/90-new-classic-toys?page=2 ten mám moc ráda, dost často tam nakupuju :-) Mužu doporučit

martina.pisarova 03.03.2022

Dobrý den, já osobně nemám vyloženě vybraný jeden obchod, odkud bych objednávala hračky. Spoustu věcí a hraček chodím okukovat do krámů a pak je objednávám přes net, protože i s dopravou to vyjde mnohem laciněji. Jinak objednávám často - alza atd. + ještě jsem objevila stránku, kde vyrábí takové multifunkční hračky pro děti: https://www.antonieemma.cz/e-shop/ . My máme doma toho Futu koně a malou teda ohromně baví.

Kiska 28.04.2023

Co za dáreček byste poradili pro osmiletou holčičku? Sháním něco pro neteř k narozeninám a moc nevím, co teď mezi malýma slečnama frčí :-)

Anni Kiska 29.04.2023

No tak to bych taky ocenila radu, protože teď docela tápu. Jedu po několik měsících na víkend za ségrou a neteří a chtěla bych jí přivézt nějaký suprový dárek :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat