Diskuse na téma Kde v Brně udělat svatební hostinu?

12. 01. 2012 | Svatba

Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s nějakým dobrým hotelem v brně, kde by se dala uspořádat svatební hostina asi tak pro 70 - 100 lidí ? Chtěla bych pokud možno někde v centru města a hlavně, aby tam byla příjemná obsluha. Děkuji za rady :)

Valentýna 26.09.2020

Taky uvažujeme o svatbě v nějakém takovém prostředí. Líbí se mě, že se dá celý areál pronajmout od pátku do neděle.

Jandka 12.09.2020

Doporučí mi někdo prosím prostory v blízkosti Brna k uspořádání svatby?

Viky Jandka 16.09.2020

Kamáradka se vdávala v loňském roce a chtěla svatbu blízko Brna, ale v přírodě. Svatba proběhla v Kadlcově mlýně.

Petra Viky 18.09.2020

Taky ho znám, měli jsme tam párkrát firemní akci. Co se týká svatby, tak je to tam moc pěkné. Je ale potřeba si mlýn zamluvit aspoň rok dopředu.

Jandka Viky 22.09.2020

Koukala jsem na jejich stránky, vypadá to tam úžasně. Zajedeme se tam osobně podívat a domluvit se.

Miriamka 08.04.2017

Ahoj :) mrkni se tady http://luciehola.cz/svatebni-mista/mista-mimo-prahu/ je tu spooooustu svatebních míst které nejsou tam známé. I já jsem se na jendom z nich vdávala.

Laugher 08.02.2017

Restaurace Káskáda nebo Thalie

Evicka 26.04.2016

nejvetsi problem pro me byli sehnat nejake dekorace ci takoveto veci, to je v obchodech hodne predrazene a i na internetu, ale nakonec jsem nasla super eshop svatbeni dekorace pce, kdyby mel nekdo zajem

Zuzana25 22.09.2015

My jsme vychytali také svatbu v hotelu International v Brně. Měli jsme tam konferenci a s manželem jsme si nakonec prodloužili pobyt na celý víkend, neboť byly slavnosti vína v Brně :) Akorát jsme potkali nevěstu s ženichem jak přišli z focení. Nevěsta vypadala šťastně, takže věřím tomu, že i v hotelu dopadlo vše jen v tom nejlepším. Viděla jsem i pár recenzí a byly v pozitivním duchu :)

Nikol 11.05.2015

Ahoj, kamarád měl na podzim svatbu v hotel International a jak on, jako budoucí manžel, tak i já jako jeho host, jsme byli maximálně spokojeni. Vstřícnost a ochota personálu byla výborná. Mě osobně se nejvíc líbila možnost cateringu, dle představ novomanželů. Ještě teď mi tečou sliny, když si vzpomenu na jídlo z hostiny. Pokud se jednou budu rozhodovat, kde bych chtěla uspořádat svatbu, nějakou větší oslavu či pracovní konferenci, určitě tento hotel znovu a ráda navštívím.

Jana.Mudra Nikol 13.08.2015

Dobrý den, mě se termín svatby nezávratně blíží a já už začínám být dost nervozní!!!Jen by mě zajímalo na jaké svatby chdíte karolíno ale já byla na svatbě asi 10 co jsem dospělá a vždy to bylov nějakém hotelu nebo penzionu...Jako jedině že by jste to chtěla tak jak to měla ta slepice v pořadu 4 svatby doma na dvorku!!!:-P Akždopádně jsme z Brna a většina našich svatebních hostů je také z Brna takže bylo jasné že i hostina bude v Brně a se snoubencem jsme se dohodli že to musí býr v centru, ať se můžeme jít fotit na Špilas a tečh asi 20 hostů co jsou mimobrněnští ať si užijí ubytování...Jednou jsem byla na svatbě na přehradě a tam to bylo taky úžasné, ale my zvolili nakonec klasiku International.Při jednání a domlouvání všho kolem jsem se cítila dobře a ve všem nám vyšli vstříc, tak snad to tak bude vše i probíhat!!!

Petra.sek 18.10.2014

Ahoj my jsme měli hostinu v restauraci Baroko. Měli jsme celou restauraci jen pro nás cca 120 lidi, ale kapacita je určitě větši. Výborná domluva co jsme chtěli zajistliji za velmi přijemnou cenu. A musim vychválit i obsluhu ti byli taky na jedničku.

Lolly 22.11.2013

Zdravím, známá měla hostinu v hotelu Maximus Resort, a myslím si, že byla největší spokojenost. Pro bližší info tady: www.maximus-resort.cz ;)

bubittečka 10.07.2013

Ahoj, taky jsem sháněla místo na svatební hostinu v Brně a nakonec ji máme v jinačovicích v golfovém resortu. Původně jsem chtěla něco jiného,ale výhoda je, že se dá obřad udělat buď na terase nebo přímo na golfovém hřišti, pro hostinu je to akorát a přespolní tam aspoň můžeme ubytovat nemusíme řešit rozvážení večer.Máme rodinu z celé ČR, takže takhle je to ideální. Jsem zvědavá, svatba bude za dva měsíce. Byla bych ráda, kdyby ještě vydrželo počasí, ten obřad na greenu by se mi líbil :)

alena.V bubittečka 25.09.2013

My ji máme naplánovanou do restaurace Tulip na třídě kapitána Jaroše. Tady je odkaz: http://tulip-restaurant.cz/

tamca 30.12.2012

A jinak vše okolo už máte zajištěné? Co fotograf? Pokud ne, tak můžu doporučit Kamila Jursu, nám fotil na svatbě a fotky nádhera a navíc nás čekalo i překvápko, ale to nechi prozradit-co kdyby :-P

tamca 30.12.2012

A co takhle restaurace Thalie, já jsem tam byla na dvou svatebních hostinách a pokaždé to bylo fajn

Fidorka88 28.12.2012

Takže včera jsem byla v Brně. Zašla jsem do toho hotelu, že se poptám. No a už máme zamluvený termín a všechno je vyřízeno. Personál byl strašně příjemný a hlavně ochotný. Znám i hotely, kde bych některé lidi vyhodila na minutu. Teď už jen to oznámit šéfovi a doufejme, že budu pochválena a nebude žádný problém z jeho strany. Jinak už bych s tím snad sekla :D

Fidorka88 24.12.2012

My tam máme konferenci na 3 dny, proto ta plná penze právě. No z Brna nejsem, ale mám tam cestu mezi svátky, takže se tam asi zastavím a zjistím co a jak. Byla by škoda toho nevyužít. Uvidím, co mi řeknou. Taky doufám, že už to na ten náš termín nebude plné, to by mě opravdu zklamalo :( Uvidíme, snad se zadaří :)

daska Fidorka88 25.12.2012

Tak zalezi na tom, kdy tam planujete tu konferenci.Ted se myslim v brne nic moc nedeje, tak by to mohlo byt v pohode.Myslim,ze ted nejsou ani zadne vetsi veletrhy na vystavisti. Taky asi zalezi na tom,kolik budete mit na konferenci lidi

krista 17.12.2012

Mě se tam líbilo a chutnalo mi tam taky.No s tím provedením po hotelu ti asi neporadím, ale zkusila bych tam zavolat nebo zajít pokud jsi z Brna a zeptat se. Za to nic nedáš popravdě si myslím, že by s tím neměl být problém. A vy tam plánujete večírek nebo nějakou konferenci??

Karolkaa 04.12.2012

Holky a byla jste některá v avanti i ubytovaná?Potřebuju sehnat ubytování na tři dny v Brně, tak mě napadl i tenhle hotel. Nepotřebuju nic extra okázalého,ale hezký a čistý, zbytečně nepředražený pokoj.Na nějakých webovkách jsem narazila na jejich reklamu. Dívala jsem sem, že je to relativně kousek do centra i hromadnou dopravou, auto brát nebudu.

kristý Karolkaa 13.12.2012

Já bych v avanti ubytovaná letos na jaře.V Brně jsem byla na školení i s kolegyní a firma nám zařídila ubytování právě tam. Já byla spokojená, pokoj který jsme měli byl jednoduše,ale hezky zařízený, všechno čisté.Na jídlo jsme tam chodily jenom na večeři, pokud jsme zrovna nebyly někde v centru.Dostupnost z tama byla taky super, kousek od hotelu jsou zastávky tramvaje a vyloženě do centra je to asi 10 minut pěšky

Fidorka88 kristý 16.12.2012

Vážně? tak to je bezva. Tohle by se mi moc hodilo. my bychom asi měli plnou penzi, takže hlavně, aby to jídlo bylo dobré, na to je vždycky šéf docela háklivý. Jak ten dokáže seřvat některé číšníky, to je někdy docela zajímavé. Tak aby byl spokojený pro dobro všech :D ..Jinak jsem se dívala na fotky a ten hotel vypadá moc krásně !!! A nevíš, jestli se tam dá zajít i osobně, aby mě tam provedli, než to zamluvím? Nebo na mě nebudou mít čas? :-)

Džejna 22.11.2012

My byli na nádherné svatbě na kaskádě (http://www.golfbrno.cz/dalsi/kongresovy-sal.php) (není to sice v brně, ale je to z brna jen 15 minut) a měli to tam opravdu nádherné, ženil se tam přítelův spolupracovník a měli to moc krásné, až se jednou budu vdávat, tak bych to chtěla taky uspořádat tam :)

Gertruda88 22.11.2012

Já mám taky zkušenosti s hotelem Avanti.Teda nebyla jsem tam na hostině,ale na konferenci *1* Prostory jsou tam moc hezké, takže bych tam klidně svatební hostinu udělala.A jídlo bylo taky výborný, navíc je to prakticky v centru města,ale ne zas u hlavní trasy,kde jezdí plno aut a trolejbusů. My tam možná budeme mít letošní firemní večírek, pokud bude ještě místo - přece jen už je skoro konec listopadu.

JarkaNe 25.10.2012

Jo ještě jsem zapomněla uvést kontakt, je to na Roosveltové ulici, lepší kouknout na web www.thalie.cz

JarkaNe 11.10.2012

Ahoj tak já jsem byla na hostině v restauraci Thalie a bylo to fajn, příjemný prostředí a hlavně moc sympatická obsluha a to jsem tam byla poprvé, ale rozhodně ne naposled*1*


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat