Diskuse na téma Valentýn

25. 01. 2022 | Prosím o radu

Ahoj holky, co si s partnery kupujete na Valentýna, že bych se trochu inspirovala ? :)

Oplatka 11.01.2024

My si dáváme společné dárečky, takže třeba ty partnerská trika, wellness, nějaký dobrý sekt a podobně. Každý rok ale kupujeme čokoládu od Janka, protože nám chutná nejvíce a k Valentýnu čokoláda prostě patří. :) A uděláme si pak hezký večer třeba i v kině nebo na příjemné večeři.

Koki Oplatka 22.01.2024

To je hezké že si dáváte dárečky pro oba. :)) A myslím že to je aji více originální. :) Čokoládu neznám ale. Já jsem teda mlsoun velký, ale většinou beru to co najdu v obchodech a nebo pokud nenarazím na nějakou prodejnu v okolí. Tihle mají někde kamennou prodejnu?

Oplatka Oplatka 25.01.2024

Určitě ano, ane bohužel/bohudík ne u nás. Kdyby ano, tak už vážím metrák. :D Letos jsem objednala tuto https://www.cokoladovnajanek.cz/drevena-darkova-krabicka-s-pralinkami-a-lanyzi-40ks-s-moznosti-opatrit-logem-nebo-vlastnim-napisem-primo-na-krabicku/ , nechala jsem tam vygravírovat i vzkaz a vybrala pralink, které máme nejraději. Určitě ji mohu doporučit. My je měli i na svatbě pro hosty a všichni byly spokojení. :)

Renča 05.02.2022

Mně se líbí dárky tady toho tipu, jako jsou párová trička apod :) https://www.fajntricko.cz/c/valentinske-darky-tricka-i-love/tricka-z-lasky-valentyn/?view_style=grid&id=product-list-c460&view_count=30&view_sort=age


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:58
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:32

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat