Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, potřebovala bych poradit nebo se aspoň trochu inspirovat, co kupujete svým rodičům k narozeninám ? Jsem úplně bez nápadu a narozeniny se blíží :/
Zdravím a prosím o doporučení, kde bych si mohla o těchto minerálech přečíst nějaké detailnější informace?
Tady máte odkaz přímo na stránky, kde můžete minerály objednat a hlavně tam najdete veškeré informace www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze
Dobrý večer, doporučím Schindeleho minerály - kupuju je pravidelně mým rodičům a jsou moc spokojení. Fungují na celkové zlepšení zdraví organismu, dodají energii, vitalitu, zlepší trávení, je toho prostě hodně. No a jako dárek jsou skvělé, dáte zdraví, což je nejvíc :)
Zdravím, já hledám nějaké dobré doplňky stravy, které by podpořily zdravotní stav rodičů. Oba mají vysoký tlak a mamka ještě cukrovku. Navíc si myslím, že darovat zdraví je ten nejlepší dárek.
Tento rok jsem rodičům kupovala takové dárkové balíčky s určením a nápisem pro maminku a tatínka :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.