Diskuse na téma Bolest nozicek

Dcera, 10 let, si v posledni dobe stezuje na bolest nohou. Nevim cim to muze byt. Je to takove divne. Jestli to neprestane, budu s ni muset k lekari. Ctela jsme se ale predtim zeptat, jestli s tim nekdo zkusenosti?

Marobud 14.01.2015

Muže být třeba Bečko, déčko po tom obvykle bolí nohy nebo ruce….

Barbucha26 14.01.2015

Nechybí je třeba nějaký vitamíny?

Liduš 03.04.2012

Ahojky, myslím, že vím o čem mluvíš...měla jsem to já a mají to i moje dvě děti...Rychle rostou a natahují se jim nožky, hlavně v noci to bolí a pokaždé když dcera přijde, natřeme celé nohy alpou a za chvilku spí jako dudek...doktoři s tím nic nezmůžou... Jen ať děti rostou..malí lidí jsou zakomplexovaní :-)

Zuza 03.04.2012

Holky, diky, nejak ji to preslo. Mela to dva dny. Ted zase klid. Vapniku ma myslim dost, jogurty jdou u nas na dracku. Nurofen jsem ji uz jednou dala, protoze nemohla ani usnout. Myslim si, ze to budou ty rustove bolesti.

Russalka 02.04.2012

Může jít o růstové bolesti ( kosti rostou rychleji než šlachy). Mým synům pomáhalo stažení obinadlem, k jídlu mořské ryby, pokud by holčička ryby nechtěla, je třeba dodat fosfor - vápník - jód jiným způsoberm (umělými preparáty).

Emily 02.04.2012

Ahoj Zuzo, sice ještě nemám tak velké dítě, ale na bolest mám osvědčený Nurofen. Vím, že sousedka má starší dítě a kupuje Nurofen Active, pro děti od 6 let, jsou to takové cucací tabletky a jsou sladké aby dětem chutnaly :-) Tak zkus a uvidíš.

Zuza Emily 04.04.2012

tak jsem byla u lekarky a ta to potvrdila, ze to budou rustove bolesti a pry ji muzu dat i Nurofen kdyz nemuze usnout. A taky ji mam nozky natrit treba alpou.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat