Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych nám nechat udělat obraz ze svatební fotky, poradíte firmu, která to udělá kvalitně? Předem děkuju :)
Ahoj, obnovím diskuzi... Potřebuji udělat k vánocům fotoobraz. Požadavky? Klasika - syté barvy, super napnutí, kvalitní plátno a výběr rozměrů. Doba se hnula, tak prosím o aktuální tipy. Díky moc.
Ahojky, na fotoobrazy můžu doporučit Impresi.cz. Mají kvalitní plátna s krásnými sytými barvami, profesionální napnutí a velký výběr rozměrů, takže si určitě vybereš. Navíc je jejich práce precizní, takže výsledek vypadá opravdu luxusně. Objednávala jsem u nich obraz jako dárek, a byl to naprostý úspěch – barvy byly přesně takové, jaké jsem chtěla, a kvalita fakt top.
Dbrý den, já jsem u nich objednávala tisk fotek na překližku a na plátno jako dárky pro rodinu na Vánoce a velká spokojenost. Teď se chystám u nich taky udělat objednávku - kvalita je perfektní a barvy jako živé.
Zdravím, četla jsem dobré recenze na fotky na plátně od fotoobrazyzplatna.cz - nemáte s něma někdo zkušenost?
A na tom dřevu je ten obraz dobře vidět?
Jestli chceš obraz v dobré kvalitě, tak doporučuju na pravé plátno ;)
Máš přímo někoho, koho by si mi doporučila, kdo tiskne na plátno?
Ano, doporučuju firmu buď v obraze :)
CW foto
Koukni sem https://www.svatbomilka.cz/k/s170-fotoobrazy
Skvělej tip, díky moc :)
Není za co, mně se líbilo že tisknou na různý materiály
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.