Diskuse na téma Těhotníček

Těhotenský deníček svému miminku můžete psát na http://www.tehotnicek.cz/ Nebo si jen můžete přečíst zážitky a postřehy ostatních nastávajících maminek. Dozvíte se i spoustu důležitých informací o těhotenství. :-)

Janaaak 08.04.2026

Konečně jsem se dočkala a dávám teď dohromady výbavičku a narazil jsem teď při výběru chůvičky že vlastně nevím podle čeho bych ji měla vybírat. Najdu tu někoho, kdo by mi prosím poradil co bych si u toho měla nejvíc pohlídat?

Lenka11 Janaaak 10.04.2026

Já jsem si prvně chtěla koupit klasickou chůvičku. Pak mě ale napadlo, že by bylo lepší moci malou hlídat přes mobil, a tak jsem koupila nakonec online wi-fi kameru u spyexpert.cz Díky tomu mi pak zůstane doma normálně funkční kamera a navíc je to fajn, že u sebe nemusím nosit nějaký další přístroj a opravdu malou můžu hlídat přes mobil.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete plní energie a odhodlání posouvat se vpřed. Přichází období, kdy se vám vyplatí věnovat více své trpělivosti, i když vás láká jednat okamžitě, některé situace si vyžádají rozvahu. Vaše přirozená... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat