Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušenosti a můžete mi prosím doporučit nějaké kadeřnictví pokud možno v Brně nebo nejbližším okolí?
Taky se na vlasky letos chystam, rada bych na plesovou sezonu mela páááčo :)))
I když mě boom prodlužování vlasů tak nějak minul, jsem teď ve fázi dorůstání z krátkých vlasů, a upřímně si s myšlenkou prodloužení pohrávám. Zajímalo by mě, jak to je s péčí o vlasy a tepelnou úpravou (fén, žehlička, napařovací žehlička)?:-O
prosím o radu, kde na internetu sehnat vlasy k prodloužení?
a chceš eshop nebo někde nějakou prodejnu někde? :)
z evropských vlasů se prodávají tady: http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/ :-)
Tady si kupovala kamarádka vlasy, a když jsem viděla, jak krásně vypadají a jak je s nima spokojená, tak jsem si je tam taky musela vzít. :D A taky jsem spokojená. A ty odstíny jsou pěkné.
Mě se líbí jejich ofiny, jednu jsem si pořídila, protože dlouho jsem ji chtěla, ale pak jsem se bála, že mi bude dlouho dorůstat. A toto je fajn řešení. Vypadá přirozeně.
A jak to mají s výběrem pro zrzky? Najdou se odstíny i pro ně?
Ano, najdou, mají různé měděné, jak clip in vlásky, tak ofiny, jsou to barvy do měděné. Pěkné. Jukni
Já jsem z Brna, ale jezdím na prodloužení do Prahy :) Nedám dopustit na Simplyhair a vždycky si udělám hezký den. V Brně jsem nikoho tak dobrého nenašla
Ahoj:) tak já pochybuju že si obešla všechny salony v Brně,já jsem z Brna a chodím do hotstyle na prodloužení http://www.hotstyle.cz/ a tam je to perfektní:)
Prodlužuji vlásky 100 procentními remy z humanhair, vřele doporučuji :)
Kde se dají clip in značky humanhair sehnat? Maj i prodejnu kam je možnost zajít?
Já objednávala z www.humanhair. cz teď je tam super akce, 40% sleva na některé clipy a clip in culíky! :) Jinak mají vzorkovnu v Praze :)
Kde ta vzorkovna humanhair přesně je? Jsem z Prahy tak bych se tam zašla podívat :)
Ahoj,neboj :D poradí, doporučí. Je to srandovní, taky jsem předtím měla takové obavy.
Ahoj, zrovna brouzdám po diskuzích a hledám doporučení salonu, kde si nechat prodloužit vlasy. Jsem právěz Prahy a ještě jsem na tom nikdy nebyla. Tady někdo píšete o salonu Rasta. To i vím, kde je :) Tak možná to tam taky zkusím teda. Snad mi poradí co a jak, protože já vůbec nevím..
Ok moc děkuji Emčo, to jsem nevěděla, že to je takto rozdělené a tolik na výběr :) A to mě doporučí oni, které vlasy a kolik pramenu,ne?
Tak je to na tobě, ale určitě ti poradí , řeknou co by bylo vzhledem k tvým vlasům potřeba *1*;-) neboj
A jak se pohybují ceny v těchto salonech holky? Nějak se v tom nevyznám, ještě jsem na tom nikdy nebyla, ale uvažuji o tom a zajímá mě, jak se to pohybuje cenově.
Tak v Salonu Rasta takto www.salonrasta.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=15 :-P
Koukám, samé pražandy tady :-P Se salonem Rasta mám také velmi dobré zkušenosti. Určitě doporučuji, protže jsou velmi milí, vstřícní, ochotní a dobře dělají svou práci. Také tam chodím na prodlužování vlásků. :-)
Já si koupila na humanhair normálně clip in, přijde mi to prodlužování na pevno úplně zbytečné a že to ničí vlasy.. ty clipy vypadají podle mě líp
Mají v humanhair i barevné prameny clip in?
Ahoj, já dostala doporučení na www.salonrasta.cz , poradí jakou zvolit metodu atd
a které máš? jak jsi vybírala barvu?
ahoj, já jsem si nechala prodloužit vlasy clip-in u hostyle. cz vlasy jsou kvalitní , nejdražší taky nebyly a vypadají jako pravé :) vřele doporučuji :)
já jsem měla na vlasech prodlužko keratinem. Zničilo mi to vlasy. Ted nosím clip in vlasy a lituju, že jsem do toho něšla už dříve místo těch clip inů. Vše z hotstyle.cz, dokonce mi i clipy vyměnovali za jiný odstín
Mužeš mi tu metodu přiblížit?
Zdravím já si nechávám vlasy prodloužit ve studiu top hair v Praze pomoci metody šitím. Už na to chodim asi rok jsem s metodou moc spokojena. Na vlasech nepozoruju žádne poškození. Mají i web studiophair.cz kdyby jste se o tom chtělí vic dozvědět
Normálně je stači jednou za čas omyt šampone,. Mužeš je žehlit barvi i sestříhavat dle libost.
A jak se o ty clipy musí pečovat? Chtěla bych to na ples na zkrášleni učesu ale vůbec nevim jak na to jsem uplná začátečnice
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.