Diskuse na téma prodlužování vlasů

Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušenosti a můžete mi prosím doporučit nějaké kadeřnictví pokud možno v Brně nebo nejbližším okolí?

Ilona 21.12.2024

Pokud ti vlasy přestaly růst a přemýšlíš o prodloužení, je to skvělý způsob, jak získat rychlý a přirozený objem a délku. Pokud nechceš podstupovat trvalé prodloužení, můžeš zkusit clip-in vlasy, které se snadno aplikují a vypadají přirozeně. Doporučuji e-shop https://www.clip-vlasy-levne.cz/. Tam mají kvalitní clip-in vlasy, které ti přidají objem a krásnou délku, aniž bys musela čekat na růst vlastních vlasů :)

Klára Ilona 29.01.2025

Taky jsem si tam vlásky kupovala a jsem nadšená. Navíc mi i poradily s odstínem, což mi moc pomohlo. Výhoda je že přírodní vlasy můžeš i obarvit. :) Můžeš je upravovat jako svoje vlasy. Jen je potřeba se o ně i pěkně starat aby vydrželi co nejdéle krásné. :) Já jsem si tam koupila i doplňky na vlasy. A moc mě baví že si můžu měnit vzhled a není to na trvalo.

Ahoj, taky jsem používala a výborný. Přírodní vlasy, rychlé doručení, zákaznická podpora ve výběru správných vlasů také na výbornou. Plus mají i spoustu doplňků.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat