Diskuse na téma Inkontinenční kalhotky

Jaké jsou vaše zkušenosti s inkontinenčními kalhotkami? Nejsou moc vidět pod oblečením? Nerada bych aby to vypadalo, že mám pod oblečením plínu. Určitě budu ráda za doporučení, se kterou značkou jste byli spokojení.

Stela 26.04.2023

Ahoj po porodu mám problém s menším únikem moči, zatím to řeším vložkou, ale není mi to úplně příjemné. A ty plenkové kalhotky nosit nechci. Věřím, že se to časem upraví, snažím se posilovat pánevní dno, ale zatím s tím bojuji. Chtěla bych se cítit lépe, myslíte, že by se daly použít i menstruační kalhotky?

Klára Stela 30.04.2023

Já používám při menstruaci menstruační kalhotky a mají i inkontinenční https://www.repetky.cz/inkontinencni-kalhotky . Moje máma je má, protože má problém s občasným únikem moči a říkala, že se to nedá vůbec srovnat s vložkami, je to pro ni daleko komfortnější a to já mohu potvrdit i u těch menstruačních.

Stela Stela 03.05.2023

No já právě vložky moc nemusím, tak proto jsem se ptala na ty kalhotky, tak jsem si zkusila rovnou jedny objednat, myslím, že by mohly být materiálově příjemné :-).

Radka 31.10.2022

Dobré jsou i ty menstruační kalhotky pokud máš slabší inkontinenci ;)

Miriam 03.08.2022

Taky se připojím jestli můžu. Momentálně nosím vložky, ale vůbec mi nevyhovují, tak přemýšlím nad inkontinenčními kalhotkami. S jakými máš Aneto zkušenost?

Hanka Miriam 30.08.2022

Já nosila po porodu kvůli inkontinenci tady ty kalhotky a maximálně mi vyhovovaly https://www.levnepleny.cz/inkontinencni-kalhotky-navlekaci-m-10-ks--bile/

Miriam Miriam 22.09.2022

Pro jak silnou inkontinenci jsou prosím tě vhodné?

Aneta 27.07.2022

Nosila jsem je cca půl roku po porodu a ty co jsem měla, tak vidět pod oblečením nebyly :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat