Diskuse na téma Bylinky pro lepší spánek

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli nemáte vyzkoušené bylinky, které mají vliv na spánek?

Kopretina 14.09.2023

Osobně jsem bojovala nejen se spánkem ale taky s tím že jsem se neuměla uklidnit, relaxovat a prostě vypnout. Kámoška mě nedávno poslala odkaz na Funkční čokoládu, že to mám vyzkoušet, že za ty prachy i kdyby to byla jen dobrá čokoláda, tak mě to bolet nebude. Tak jsem ji zkusila a mám fakt pocit že to pomáhá. Tak nějak se cítím potom líp, víc uklidněná a podaří se mi i večer usnout bez stresu.

Věrka Kopretina 19.09.2023

Prosím tě a co to má být? Já o tom teda čtu prvně. To je nějaká speciální čokoláda nebo co to je? Co v tom je prosím?

Kopretina Kopretina 22.09.2023

Jo pardon, jsem to nenapsala jedná se o tuhle čoko https://www.funkcnicokolada.cz/p/relax-mlecna-cokolada-1, můžou to ženy i muži. Berou se dva čtverečky denně více ne. Čokoláda v sobě má vitamíny, minerály a bylinky. V této konkrétně je meduňka, Ashwagandha, nebo třeba klanopraška a další, všechny mají za úkol vyrovnávat hladinu stresu, pomáhat při jeho zvládání a udržovat psychickou a fyzickou odolnost. :)

Karla 26.08.2022

Ahoj, za mě je tento přírodní produkt https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60996-sleepgreen. Ten jediný mi opravdu pomohl. Je to pomocník, není návykový :) Tak ho zkus, budeš spokojená.

Karol Karla 29.08.2022

Ahoj, chtěla bych se zeptat na ty tabletky. Jsou přírodní, že? Po jaké době jsi cítila úlevu? Jako myslím tím, po jaké době jsi měla zase klidný a bezproblémový spánek?

Kamila Karla 01.11.2022

No, on se užívá buď nárazově nebo i dlouhodobě. Podle toho, co tobě vyhovuje. Já ho teda brala napřed preventivně a když mi krásně zabral, tak už ho beru jen tehdy, když se cítím moc unavená a vím, že se spánkem bude problém...

Lenka 23.08.2022

Taky bych nedala dopustit na bylinky a mám též super zkušenost s touto značkou https://www.altaherba.cz/spanek-stres-unava/bylinna-cajova-smes-unavovy-syndrom

Kamcata Lenka 31.03.2023

Od nich si často kupuju doplňky stravy, mají kvalitní věci za rozumné ceny a se vším jsem zatím byla spokojená jak pro sebe tak i pro děti.

Markéta 19.08.2022

Co by ti na toto mohlo pomoct, tak je bylinná tinktura od Altaherby. Mám od nich vyzkoušené kde co a vždycky mi to pomohlo a u dětí to stejné.

Andrea 31.07.2022

Se samotnými bylinkami zkušenost nemám, ale beru bylinkové tobolky, které mi pomohly.

Alexa Andrea 04.10.2022

Ahoj, jaké bereš? Jaké se ti osvědčily? Bylinky jsou na obtíže všeho druhu nejlepší. Působí totiž jen tam, kde je potřeba. Já beru https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60996-sleepgreen. Je to bylinný extrakt, a ten je super. Pomáhá.

Andrea Andrea 04.12.2022

Jojo, taky beru ty od topvet a jak jsem říkala, ty mi opravdu pomohly, za což jsem teda opravdu ráda.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat