Menu
20. 08. 2012 | Tipy na výhodné akce
Já Vám musím doporučit nápaditý eshop, kde najdete dětské zboží. Mě tam zaujala dětská odrážedla, nabízí také autíčka, tříkolky a mnoho další. http://www.mt-nabytek.cz/406-detsky-svet/
Ahoj, objednáváte si někdo kosmetiku z eshopu? Sháním nějakou dobrou přírodní :-)
ahojky, mám doma kosmetiku pevonia botanica, objednávám z pevoniaeshop.cz a jsem s ní max spokojená
Ahojky, mám doma kosmetiku od Havlíkovi apotheky a za sebe mohu vřele doporučit *15*
I já mám doma Havlíkovu apotheku a je super, mrkněte na nuspring.cz, tam mají skvělou nabídku kosmetiky *17*
Zdravíčko. Jsem spokojená s kosmetikou odtud https://www.ageo.cz/ doporučuju se zaregistrovat, sice to není podmínka k nákupu ale mám díky tomu přehled o různých bonusech, akcích, atd.. ty akce jsou občas hodně dobrý tady
Dělám přes ageo pravidelně větší nákupy drogerky když je potřeba, ty ceny jsou tam moc dobré na ty výrobky a i dodání je rychlé, i já doporučuji :)
Má ta internetová drogerie i dětskou kosmetiku? Sháním kde by se to dalo sehnat za výhodnější ceny než v obchodě abych si to doma nakoupila dopředu a nemusela stále dokupovat :/
ahojky , já mám doma kosmetiku pevonia botanica a jsem s ní moc spokojená :)
a kde kupujetet tuhle kosmetiku?? Slyšela jsem o ní, ale zatím jsem naní nikde nenarazila :/
já objednávám přes eshop z pevoniaeshop.cz, mrkněte určitě vás něco zaujme ;)
Dětskou kosmetiku mají https://www.ageo.cz/kategorie/kosmetika-1 A když si uděláte větší nákup nad 1000kč, tak je doprava zdarma :)
Dobrý den, děkuji za reakci. Objednala jsem toho hodně do zásoby takže nad tisícovku mi to vyšlo, fakt supr drogerie. Asi tu budu nakupovat častěji :)
E-shop s krásnými věcmi pro holčičky najdete na stránce www.tomelis.cz. I já jsem si tam vybrala řadu věcí z bižuterie. Naše malá se ráda parádí, asi je celá maminka. Někdy se jen tak díváme a radíme se, co se které líbí. Naštěstí mají nízké ceny, tak často něco vyberu pro změnu.
na nessisport jsem taky nakupovala legíny a nemohu si je vynachválit :-)
mám doma kosmetiku z nuspring.cz ať už havlíkocu apotheku nebo minus 417, naprostá spokojneost
Když je řeč o e-shopech, nemáte prosím někdo zkušenost s brumla.cz. Našla jsem tak hezkou teplákovku.
Já tam čas od času nakupuji, když mají nové zboží. Jako všechno, co mi došlo bylo hezké, mám brumlu docela ráda :)
holky díky moc za tip, zrovna hledám nějaké dobré legíny dceři na cyklák, aby jí to nepřekáželo při jízdě na kole :)
zdravím, kupujete někdo clipy přes internet? Docela bych chtěla nějaké zkusit, ale neváím kde je nejlepší se porozhlédnout
Maminky, kde nakupujete bath pro děti? Kde mají velký výběr? =)
Dětem jsme teď kupovali školní batohy v obchodě Dětské tašky, v Praze mají prodejnu, kde mají snad největší výběr batohů. Jinde jsem jich pohromadě ani tolik neviděla, takže bylo z čeho vybírat. :-p
Děkuji za tip. Koukala jsem na jejich stránky a dost velký výběr. Aleraději skoíčme na prodejnu, ať se to ozkouší, jako boty. :-p
Není zač, určitě vyzkoušet rovnou na zádech. :-)
Tak jsme byli na prodejně dětskétasky a vybrali jsme nakonec, personál milá a ochotný. :-)
Tak to jsem mc ráda, že se podařilo. :-)
Dostala jsem doporučení na e-shop www.dixo.cz. Je to obchod pro zkrášlení žen. Nabízí galvanické žehličky na obličej a jiné věci pro péči o pleť! Udělala jsem si radost a mám dobrý pocit, protože už vím, jak na to! Jen krémy nestačí!
Zaujal mě ten odkaz, ani jsem nevěděla že nějaký obchod Dětské tašky existuje v Praze? A mají tam jen batohy a aktovky pro malé, nebo i pro větší děti kolem 11 let?
Jasně, mají tam i batohy pro větší, ne jenom aktovky. :)
Ah, děkuji. Tak to už stojí za to, se tam stavit do těch Dětských tašek.
Určitě, ne jenom kvůli batohům, ale i dalším potřebám. :)
Tak jsme obchod Dětské tašky našvtívili a už nakoupili vše potřebné na září. Je to fájn, žže tam mají, jak pro malé tak i větší děcka. <3
Znáte někdo e-shop s doplňky stravy Erectan. Chci chlapovi koupit na podporu erekce tablety a slyšela jsem, že je účinný a navíc se nemusí kupovat na recept. Děkuji za odpověď!
dobrá a kvalitní znacka je Die Spiegelburg a co tak koukám, tak na detsketasky.cz ji mají. zasla bych se na to mrknout.
Poradíte kde se dá levně nakoupit káva a čaje?
Ahoj,zkus zaakcniceny.cz tady je káva, čaje a nápoje dost často v akci a za výhodný ceny
To neznám ale určitě se podívám, děkuji :-)
pokud hledáš kvalitní čaje či kávu, zkus Oxalis sypané čaje - zelené, bílé, černé, Oolongy, kvetoucí čaje. Mají i dobrý sortiment bylinek a kupuji i ovocné čaje či Rooibos. Kávy aromatizované či čisté a 100% Arabika.Navíc 26.8 mají Happy day, takže 10% sleva na vše, ne zlevněné a akční zboží - pro neklubové zákazníky, 20% -pro členy věrnostního klubu
Tady z toho obchodu si taky objednávám!:) Mají suprový ceny na hafo věcíí, v dnešní době je fajn že existuje takový obchod kde můžou i lidé s nižšími příjmy dobře nakoupit:)
To je jen eshop nebo mají i prodejnu?
Hele mají i prodejnu ale není příjemný si to takhle nakoupit doma z gauče? :D Včera jsem si objednala v akci gumový medvídky http://www.zaakcniceny.cz/cymes-bobo a spoustu dalších věcí, zbožňuju ten obchod
Najde se dlouhovláska s prodlouženými vlasy? Berete příčesky z hotstyle?
Neberu neobjednávám ale mám zkušenost se salonem co maj,vybírám si příčesky přímo tam a to teda jsem spokojená mooooooooc!!!!!:)
Byla jsem v salonu na prodloužení jednou, a doma mám 4 sady příčesků z www.hotstyle.cz a vřele doporučuju
Zdravíčko, nakonec jsem se rozhodla pro clip in tak se mi až do salonu chodit nechtělo, objednala jsem jednu sadu a už mi i dorazila domů. Naprostá parááda!!! Sem spokojenáá
@Berková -Jak dlouho trvalo než vám příčesky přišly od objednání???
Do dvou dnůů byly příčesky pěkně u mě doma!! :)
Opravdu? Tak to je úžasný hned zítra objednám ať jsou příčesky co nejdřív doma:)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.