Diskuse na téma Vrásky

Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)

Míša9 12.01.2015

jde o vrásky hlavně mezi obočím a na čele. Jak píše pavla, nejsnazší způsob jak přesně vědět o které části obličeje jde je postavit se před zrcadlo. Chceš si dát vyhladit vrásky?

ala3 22.12.2014

ahoj, prosím vás, čtu tady tyto příspěvky a ráda bych věděla co se rozumí pod pojmem "mravička", co všechno, reps. jaké oblasti obličeje se při tomto ošetření upravují? Pokud jsem dobře pochopila jde o botox, ale kde všude?

Pavla7 ala3 25.12.2014

postav se před zrcadlo, mrač se a přesně uvidíš o které části se jedná převážně o vrásky mezi obočím.

dariina 20.12.2014

po novém roce se jdu nechat zkrášlit i já, dostanu od muže dárkový poukaz na jakékoliv ošetření u doktorky Páralové :)

Míša9 12.12.2014

není nic lepšího než spokojenost ženy :) já se k paní doktorce opět chystám po novém roce.

Zyna 24.11.2014

nechtěla jsem psát před ošetřením, ale už mám po. Paní doktorka velmi milá, šikovná. Udělala mi mravičku, vyhověla mi i v termínu ošetření, za což jí velmi děkuji. Výsledek krásný, jsem maximálně spokojená :)

oliva4 21.11.2014

doufám, že tu brzy přijdeš a řekneš nám jak si dopadla a na čem jste se dohodli. Přípradě jaké máš z ní pocity a podobně :)

Zyna 23.10.2014

jo jo o tom není pochyb ale není špatné si zjistit předem informace a zkušenosti jiných? :) Volala jsem té vaší Lence, mám jít příští týden na konzultací, tak jsem zvědavá :)

oliva4 22.10.2014

i tak je nejlepší jít se podařit rovnou s doktorem / doktorkou. Lepka Páralová na konzultace zdarma, takže nic nedáš a budeš přesně vědět co by se ti hodilo a kolik by si toho potřebovala, tedy rovnou i cenu. Člověk hned ví na čem je, zda mu hrozí nějaké nebezpečí, někdy i léky třeba probrat jaké člověk bere a podobně.

dariina 25.09.2014

podle toho co vím já tak se na hluboké vrásky používá právě kyselina hyalurovanová, botox vrásky nevyplní až tak, on je spíše znehybní. Ale odbornice nejsme ani jedná takže šup do estetické kliniky a poraď se přímo tam :)

Zyna 20.09.2014

děkuji za informace o laserovém ošetření jsem ani neuvažovala, protože jsem nevěděla že by něco takového mohlo vyřešit můj problém. Podívám se na to a zkusím se informovat, zda by to bylo vůbec pro mě vhodné a účinné. Každopádně pokud by ne tak botox :)

oliva4 25.08.2014

jak říká Míša, dává se botox, ale napadla mi ještě jiná možnost, pokud máš ty vrásky jemné a ne příliš hluboké možná by se ti hodilo i laserové ošetření http://www.dermastar.cz/cz/nase-osetreni/laserove- osetreni.html ale nevím co je pro tebe lepší a příjemnější :)

Míša9 21.08.2014

na mravičku se dává botox a cena záleží od toho kolik ho bude třeba použít, na webu doktorky Páralová najdeš ceník (dermastar.cz), ten se ti pomůže zorientovat v cenách, má je nižší než kdekoliv jinde a jak jsem psala je to profík.

Zyna 15.07.2014

Ahojte, v poslední době jsem si všimla, že mi je stále více vidět vrásky od mračení. Hlavně když jsem na slunci nebo si zapomenu slnenčné brýle, tak se v kuse mračím. Byla jste některá na mravičke? Dává se botox nebo kyselina hyaluronová? Kolik to tak cenově vyjde?

barča 20.06.2014

přesně jako píšeš, tehdy byla na Myclinic, myslím, že udělala dobře že má kliniku kde má, protože se tam člověk snadno dostane. A pokles cen určitě uvítala každá z nás která ji navšetevuje již několik let.

Míša9 25.05.2014

baby, také chodím k Páralové na Budějovickou, v klidu tam zaparkuju, ona je milá, profík, nikdy jsem si na nic nestěžovala. Dřív jsem za ní jezdila do centra na nějakou kliniku, ale ceny byly hodně rozdílný... super servis za lepší cenu. Jsem velice spokojená.

All 18.05.2014

vrásky netěší žádnou ženu, některé mají to štěstí že i v 50 vypadají na 30 a ani jedna vráska, u jiných je to zas přesně naopak. Musím se přiznat, že mé babičky se mi moc líbí, hlavně právě jejich stařecké vrásky, ale co se týče mě, tak se děsím každé, která se objeví. Podstoupila jsem už dva krát botox v Praze také při Mudr.. Páralové, jsem maximálně spokojená a cítím se velmi dobře.

oliva4 13.04.2014

také jsem bojovala s vráskami, přestože používám kvalitní krémy vrásky neztrácely se jako bych si představovala, tak jsem navštívila estetickou kliniku, na doporučení p.. Páralovou, kterou zmiňujete a poradila jsem se jí, rozhodli jsme se pro botox, efekt byl okamžitý, rychlý bezbolestný zákrok, jsem velmi spokojená.

barča oliva4 25.04.2014

taky k ní chodím, botox super, přirozený, za slušný peníze. Je hrozně milá, zkušená. Chodím k ní na mračivku, efekt vždy 100%.

Ecinazuz 15.01.2014

zkoušela jsi kolagen? http://www.kolagen.wbs.cz/

domč Ecinazuz 10.03.2014

já si občas zajdu na mezoterapii, je to cílená výživa pokožky, kdy se plošně pomocí četných mikrovpichů vpravuje roztok kyseliny hyaluronové, aminokyselin, peptidů a vitamínů do střední vrstvy kůže. Výsledkem je dokonale hydratovaná a vyživená pokožka s nastartováním vlastní tvorby kolagenu. Bližší info na http://www.dermastar.cz/cz/nase-osetreni/mezoterapie.html

Lili domč 22.03.2014

už jsem o tom něco četla, mohla bys mi popsat jak to probíhá a jak dlouho to trvá? Ty vpichy jsou jehlou nebo jak? Kolik si za to dala? Já používám krémy s Q10 ale přemýšlela jsem že bych si trošku dopřála a navštívila nějakou kliniku. Vzpomeneš si ještě na jméno u koho jsi byla?

domč Lili 24.03.2014

když si klikneš na webovky máš tam všechny potřebné info, každopádně byla jsem u doktorky Páralové, dala jsem za to 3tis., nebolí to, je to takový váleček s maličkými jehličkami, pomocí kterých se vpravuje roztok kyseliny hyaluronové, aminokyseliny, peptidy a vitamínů do střední vrstvy kůže. Výsledkem je dokonale hydratovaná a vyživená pokožka s nastartováním vlastní tvorby kolagenu.

Žanet 22.11.2012

Ahojky, já jsem si nedávno koupila tohle http://www.elektrocoleti.cz/999-3v1-oblicejova-lazen-pristroj-na-zkrasleni-skb-1011.html - ještě jsem to teda neměla moc prostor vyzkoušet, ale první dojem dobrý :). Ale jinak s kosmetickýma přípravkama jako krémy, nemám moc dobré zkušenosti, vyzkoušela jsem toho již celkem hodně a přijde mi, že nic nepomáhá... :(


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat