Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, poradíte - shání výbavičku pro miminko do postýlky a taky zavinovačku a fusak. Poradíte dobrý eshop, kde bych mohla vybrat vše najednou?
Sdílím co jsem objevila a co mi moc pomohlo s prvním mimi :) Eva Kiedroňová má skvělé online kurzy pro maminky, kde mi konečně někdo srozumitelně vše vysvětlil, jak se o mimi správně starat, co je pro něj důležité atd. atd. Odnesla jsem si i hodně super tipů a konečně jsem se mohla v klidu těšit :)
Taky od nich hnízdečko mám a syn je v něm skoro pořád. Je k kvalitního a příjemného materiálu a teď budu objednávat i zavinovačku www.kennyshop.cz/hnizdecko-sede-minky-zimni-laska
Dobrý den, já jsem si nedávno objednávala hnízdečko i zavinovačku na kennyshop.cz a jsem hrozně spokojená! Mrkněte na jejich stránky, mají vše krásné, z příjemného materiálu a používám ho fakt denně, stejně jako zavinovačku.
Maminky, já vybírám hezké hnízdečko a zavinovačku, poradíte kde vybírat? Máte někdo zkušenost a kde jste nakupovaly?
Holky, kde bych našla víc informací o jejich věrnostním programu? Poradíte?
Tady máte odkaz přímo na jejich stránky, kde najdete veškeré informace www.feedo.cz/feedoclub
Maminky, já sháním celou výbavičku a chtěla bych vše pořídit nejlépe na jednom e-shopu. Poradíte - kde nakoupím všechno a za dobré ceny?
Zdravím, doporučím e-shop feedo.cz. Nakupuju tam ráda - mají fakt všechno a navíc jsem v jejich věrnostním programu a mám slevy na zboží a plno dalších výhod.
Taky pokukuju po fusaku, chci něco kvalitního a hlavně teplého. Něco s jednoduchým designem, nemám ráda žádnou divočinu. Věděly by jste o něčem?
No za mě mají krásné fusaky tady na to eshopu https://www.littleangel.cz/fusaky-autofusaky-rukavice/. Je to česká výroba, značka což já osobně upřednostňuju :)
Holky, já jsem na mamitati.cz nedávno taky nakupovala - mají super těhulkovský oblečení. Na miminko se tam taky chystám nakoupit, mají krásné věci.
Doporučím tento eshop https://www.mamitati.cz/ Mají fakt krásné fusaky a všechny další potřeby pro miminko.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.