Diskuse na téma Dárek k vánocům pro muže

27. 10. 2012 maroussia Prosím o radu

Ahojky, každej rok mám žaludeční vředy před vánocema z výběru dárků pro chlapy - manžela, tatínka, tchána. Máte nějaký tipy a rady?*4*

Janakv 19.09.2025

Mohu dotaz prosím, kam nejraději chodíte nakupovat v Praze? Ideálně tedy pro nás i někde, kde se dá zastavit autem? Můžete mi poradit?

Irenahalkova Janakv 23.09.2025

Joo to máte pravdu, že zastavit autem není všude jednoduché, a proto jsem také hledala kde jezdit s rodinnou na větší nákup tak, abych tam i pohodlně zastavila autem. Proto jsem si oblíbila nakupování v galerieharfa .cz , kde můžete parkovat klidně celý den zdarma. Stačí tam nakoupit kdekoliv minimálně za 100 Kč a máte parkování zdarma, a nebo zaplatíte právě 100 Kč. Mají tam hodně věcí a vždy se tam taky skvěle najíme.

Alenca 12.12.2025

Dobrý den, chci se zeptat zda jste někdo pod stromeček nechal dělat kryt na telefon s vlastní fotkou a případně jak jste s tím spokojení?

Jaarmilkaa Alenca 13.12.2025

Zdravím já ano, rozhodla jsem se nechat udělat kryt na telefon s fotkou dcery pro mého manžela. Zjistila jsem totiž, že u picasee .cz je to velmi snadné, stačí tam vybrat konkrétní model telefonu a nahrát fotku. Kryt na telefon tak potom můžete mít vyrobený velmi rychle.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden budete plní energie a odhodlání. Vaše přirozená soutěživost se projeví naplno, ale současně se naučíte lépe rozlišovat, kdy má smysl bojovat a kdy je lepší ustoupit. Budete mít pocit, že musíte něco důležitého dokončit nebo... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat