Diskuse na téma Dárek k 1. narozeninám

28. 10. 2012 tamca Batole

Maminky dělám sondáž, můj synáček bude slavit první narozeniny, a tak přemýšlím, co mu koupit za dárky. Co jste dávaly vy svým dětem k prvním narozeninám?Chtělo by to nějakou užitečnou a pěknou hračku asiXD

Dion 31.10.2021

Také hračky nejraději objednávám na internetu.

Ivana Dion 02.11.2021

Z jakého eshopu objednáváte?

Karolína 09.04.2025

Ahoj holky, obnovuji diskuzi o dárcích k 1. narozeninám. 😊 Můj prcek bude slavit svůj velký den a já přemýšlím, co pořídit – nějakou užitečnou a pěknou hračku. Co jste dávaly vy? Zvažuju učící věž (od Petinky), aby mohl bezpečně pomáhat v kuchyni, ale ráda bych slyšela i další tipy. Třeba oblíbené hračky, které děti rozvíjejí a zabaví na delší dobu. Moc děkuju za inspiraci!

vili_nek Karolína 29.04.2025

v tomhle věku jsou ideální hračky podporující rozvoj dítěte, třeba něco na kreativitu

hopik32 Karolína 30.04.2025

Já jsem někde viděla takové dřevěné puzzle s úchyty, to vypadalo moc dobře. Nebo nějaké chodítko s aktivitami .

kacule Karolína 01.05.2025

Na notinu mají takového hracího sloníka, toho jsme dávali mi. Zaujal nás i šustícíma kuličkama po stranách a pískací elementy a samozřejmě i ty uklidňující melodie. Stimuluje rozvoj smyslů a schopnost soustředit se, naví v pokojíčku vypadá moc roztomile :)

Mnada 23.04.2025

Holky, dcera bude mít za chvíli rok a vybíráme sportovní kočárek, poradíte prosím osvědčený model?

Sandriskaa Mnada 25.04.2025

Ahoj, my jsme moc spokojení s ERGOBABY METRO+, objednávali jsme ho na crystalbaby za super cenu a je skvělý.

Veronika 17.07.2025

My jsme dcerce k prvním narozeninám dali balanční prkno a byl to skvělý nápad! Nejdřív po něm jen lezla, pak si na něj stoupala, a dneska (má 2 roky) se na něm i houpe a cvičí rovnováhu. Má spoustu využití – dá se použít i jako skluzavka, most, nebo třeba "domeček" pro plyšáky. Pořizovali jsme ho tady: www.joybex.cz/balancni-prkno Je to hezký, kvalitní a dlouho vydrží.

Kateřina 19.07.2025

Za mě je to taky TOP dárek! Máme podobné balanční prkno už rok a děti ho milují – a to jak ten mladší, tak i starší (4 roky). Je to krásná, dřevěná věc bez zbytečných zvuků a blikátek, ale vydrží si s ní hrát fakt dlouho. Navíc tím dítko posilují střed těla a rovnováhu, takže to není jen zábava, ale je to i užitečné a zdravé. Určitě bych ho doporučila jako smysluplný narozeninový dárek.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat