Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Hledám nějaký zajímavý dárek pro muže.. Co jste kupovali na vánoce vy? Třeba mi dáte nějaký dobrý tip :-) :-)
Já přemýšlím, že bych ještě koupila manželovi pod stromeček chytrý prsten. Hodně sportuje a říkám si, že by to mohl mít pohodlnější než hodinky. Nevíte od koho je nejlepší koupit aby byl kvalitní?
Podívej se na nabídku Carneo, máme ho od nich s manželem oba a moc si ho chválíme ;)
Tak koukněte na https://www.rootyrug.cz/ je to kobereček který nahrazuje chůzi po přírodním povrchu a tím stimuluje chodidla a pomáhá tak řešit ploché nohy, vbočený palec, podporuje správné prokrovování, držení těla atd. Je to česká výroba a vypadá moc hezky i jako doplněk. My ho máme doma a koupila jsem ho teď i našim na vánoce :)
To mi přijde úplně super :) ještě jsem nic takovýho neviděla, děkuju za tip :)
A co takhle něco pikantnějšího? :-) Má rád chilli?
To mě zajímáá o co jde? Ano chilli má rád :-)
Můj přítel miluje chilli a všechno pálivé, takže dárek pro něho byl letos jasný :-) Našla jsem zajímavý eshop a to tento https://www.thechillidoctor.cz/ je to pro milovníky chilli jako dělané :-) Tak se tam koukni, třeba tě tam něco zaujme :-)
Dost zajímavý eshop, mají tam celkem zajímavé věci :-) Moc ti děkuju za tip na thechillidoctor.cz :-) :-)
Já budu ráda za nápad co koupit bratrovi a jeho rodině pod stromeček, díky za reakce :-)
Tak to se připojím, taky přemýšlím co koupit sestře s manželem, mají kluka na prvním stupni a chtěla bych jim koupit něco užitečnýho domů.
Podívej se na nejkufry.cz já jsem tam manželovi vybrala stylový batoh a peněženku :)
Ten batoh není vůbec špatný nápad, díky za inspiraci :-)
Ráda jsem poradila, hlavně jestlis něco vybrala :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.