Diskuse na téma Výběr kojeneckého mléka

Prosím vás, když se vám nevytvořilo mléko, tak jaké mléko jste začaly dítěti dávat? Neporadily by jste mi prosím s výběrem?

Hanka 04.01.2023

Já jsem dostala doporučení tady na to mléko od colvie https://www.colvia.cz/pro-deti/ a malému vyhovuje, krásně ho zasytí, tak jsem ráda, že jsem nemusela hledat něco jiného, protože tady je to složení super.

Anita Hanka 01.03.2023

Nemáš vyzkoušené i ty jejich kašičky?

Milena Hanka 11.06.2023

Já tohle mléko neznám, hlavně neznám jeho složení, ale pro mimi jsou nejlepší mléka z kozího mléka. Ty jsou nejkvalitnější. Zasytí, jsou nejblíže MM a neobsahují bílkovinu kravského mléka, takže intolerance nehrozí. Doporučuji od https://www.nase-mleko.cz. Výborná zkušenost.

Laura Hanka 05.07.2023

Mileno, já jsem se na ty kaše dívala, protože aktuálně tohle zrovna řeším. No a chtěla bych se zeptat na to, jak jsou syté. Nebudí se děti vnoci hlady?

Milena Hanka 05.08.2023

Hele, my jsme zkoušeli hodně kaší. Kupovala jsem je v drogerce a zkusila jsem snad celý sortiment. Ale ono to prostě není dobře kupovat pořád nové a nové věci. No a pak jsem jednou četla, co je pro děti nejlepší a našla jsem doporučení na kozí mléko. A proto jsem zkusila kaše od naše-mleko a musím říct, že ty jsou super. Perfektně zasytí a celou noc prospinkáme.

Eliška Hanka 07.08.2023

No, já se právě bojím, že to může nastat... Že budu hledat kaše, zkusím jich já nevím kolik a nic nesedne :( Tak jsem moc ráda, že jsem našla info. To naše-mleko koupím a uvidím. Snad sedne hned na první dobrou.

Kamila 29.12.2022

Prosím tě, a kde to kozí mléko kupuješ?

Karola Kamila 04.05.2023

Ahoj, koukni se na produkty od https://www.nase-mleko.cz/. Mají produkty z kozího mléka. Nejen UM, ale i kašičky, příkrmy. Doporučuju. Neobsahují mléčnou bílkovinu, nehrozí intolerance a hlavně - kozí mléko je nejblíž tomu mateřskému.

Kamila Kamila 07.05.2023

Aha, super, děkuji moc za info. Já jsem UM od naše-mleko už koupila a ano, je skvělé. Jsem velmi mile překvapená, jak malýmů chutná a hlavně jak ho zasytí :)

Ilona Kamila 08.06.2023

Koukala jsem se na nabídku toho nase-mleko.cz a musím teda říct, že mě tam zaujaly ty kaše. Máš s nimi zkušenost? Chutnají dětem? Zasytí?

Věrka Kamila 05.07.2023

My od nich kupujeme kaše https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kozi-kase-pro-kojence-ryzova-multipack-3x-225g/. Ty se nám osvědčily dokonale. Ony jsou hodně sytící, k tomu dětem chutnají :) Takže super volba. A složením perfektní.

Karolína 14.12.2022

Vzhledem k tomu, že se u syna projevila alergie na kravskou bílkovinu, tak jsem přestala kojit a koupila mu příslušné mléko, a to kozí, po kterém zmizely veškeré ekzémy a bolesti bříška.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat