Diskuse na téma Výběr kojeneckého mléka

Prosím vás, když se vám nevytvořilo mléko, tak jaké mléko jste začaly dítěti dávat? Neporadily by jste mi prosím s výběrem?

Karolína 14.12.2022

Vzhledem k tomu, že se u syna projevila alergie na kravskou bílkovinu, tak jsem přestala kojit a koupila mu příslušné mléko, a to kozí, po kterém zmizely veškeré ekzémy a bolesti bříška.

Kamila 29.12.2022

Prosím tě, a kde to kozí mléko kupuješ?

Karola Kamila 04.05.2023

Ahoj, koukni se na produkty od https://www.nase-mleko.cz/. Mají produkty z kozího mléka. Nejen UM, ale i kašičky, příkrmy. Doporučuju. Neobsahují mléčnou bílkovinu, nehrozí intolerance a hlavně - kozí mléko je nejblíž tomu mateřskému.

Kamila Kamila 07.05.2023

Aha, super, děkuji moc za info. Já jsem UM od naše-mleko už koupila a ano, je skvělé. Jsem velmi mile překvapená, jak malýmů chutná a hlavně jak ho zasytí :)

Ilona Kamila 08.06.2023

Koukala jsem se na nabídku toho nase-mleko.cz a musím teda říct, že mě tam zaujaly ty kaše. Máš s nimi zkušenost? Chutnají dětem? Zasytí?

Věrka Kamila 05.07.2023

My od nich kupujeme kaše https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kozi-kase-pro-kojence-ryzova-multipack-3x-225g/. Ty se nám osvědčily dokonale. Ony jsou hodně sytící, k tomu dětem chutnají :) Takže super volba. A složením perfektní.

Hanka 04.01.2023

Já jsem dostala doporučení tady na to mléko od colvie https://www.colvia.cz/pro-deti/ a malému vyhovuje, krásně ho zasytí, tak jsem ráda, že jsem nemusela hledat něco jiného, protože tady je to složení super.

Anita Hanka 01.03.2023

Nemáš vyzkoušené i ty jejich kašičky?

Milena Hanka 11.06.2023

Já tohle mléko neznám, hlavně neznám jeho složení, ale pro mimi jsou nejlepší mléka z kozího mléka. Ty jsou nejkvalitnější. Zasytí, jsou nejblíže MM a neobsahují bílkovinu kravského mléka, takže intolerance nehrozí. Doporučuji od https://www.nase-mleko.cz. Výborná zkušenost.

Laura Hanka 05.07.2023

Mileno, já jsem se na ty kaše dívala, protože aktuálně tohle zrovna řeším. No a chtěla bych se zeptat na to, jak jsou syté. Nebudí se děti vnoci hlady?

Milena Hanka 05.08.2023

Hele, my jsme zkoušeli hodně kaší. Kupovala jsem je v drogerce a zkusila jsem snad celý sortiment. Ale ono to prostě není dobře kupovat pořád nové a nové věci. No a pak jsem jednou četla, co je pro děti nejlepší a našla jsem doporučení na kozí mléko. A proto jsem zkusila kaše od naše-mleko a musím říct, že ty jsou super. Perfektně zasytí a celou noc prospinkáme.

Eliška Hanka 07.08.2023

No, já se právě bojím, že to může nastat... Že budu hledat kaše, zkusím jich já nevím kolik a nic nesedne :( Tak jsem moc ráda, že jsem našla info. To naše-mleko koupím a uvidím. Snad sedne hned na první dobrou.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat