Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, poradíte snídaně pro roční dítko? Co dobře zasytí a je zároveň i zdravé.
Já dcerce dávám poslední dobou rohlíček a Bobíka, to teď dcerce chutná nejvíc a hlavně ji to zasytí. Navíc je Bobík pro malé děti ideální snídaně nebo svačinka, mrkněte https://www.bobik.cz/
Moc děkuji, hned dneska jsem Bobíka koupila a dcerce hrozně moc chutnal :) Zařadíme ho do pravidelných zdravých svačinek.
Holky, u nás se snídaně hodně mění podle nálady, jeden týden jede kaše a pak ji nechce ani vidět. 😄 Takže už se nesnažím vymýšlet každé ráno něco extra a mám doma pár jistot, které můžu různě kombinovat. Když nestíháme, hodí se mi hlavně něco, co jen vytáhnu a můžeme vyrazit.
Zdravím, to mám podobně. 😊 Z těch kupovaných věcí se nám osvědčil Hamánek – beru jejich ovocné přesnídávky a tvarohové kapsičky, ty jsou fajn, když chci změnu od samotného ovoce. Některé nové varianty už mají bez přidaného cukru a u ovocných mají i receptury se 100 % ovocem, takže jen koukám na konkrétní složení. Ráno k tomu přidám třeba kousek pečiva nebo ovoce a nemusím před odchodem nic složitě chystat www.healthfactory.cz/znacka/hamanek
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.